Seřadit podle:
| Diskuse | Odpovědi | Nejnovější aktivity |
|---|---|---|
Pochod Praha - Prčice 21.5.Ahoj, nešel by někdo pochod? těch 70 km asi nedám, ale něco kratšího by šlo, co myslíte? www.praha-prcice.cz/pochod mi by se líbil asi Vot… Zahájil(a) Luciana |
29 |
5. 17, 2011 Odpověď od milos vacho |
Bowling Praha 10.8.2010V úterý 10. srpna jsme se sešli na naší již vyzkoušené bowlingové herně na Novodvorské. Abychom se nenudili, hrál se tentokrát trochu jiný… Zahájil(a) Oli |
6 |
8. 24, 2010 Odpověď od Oli |
Bowling Praha 29.6.V horkém letním dni jsme se místo koupání vydali vyzkoušet novou bowlingovou hernu v Praze. Novodvorská je sice trochu bokem z centra, ale… Zahájil(a) Oli |
18 |
7. 3, 2010 Odpověď od Ondra T. |
Bowling Praha 9.6.V úterý 9.6 jsme se jako obvykle začali kolem půl sedmé scházet na herně Radava v Holešovicích. Ten den se teplota venku pohybovala kolem t… Zahájil(a) Oli |
9 |
6. 13, 2010 Odpověď od paia |
Fotopotulka pražskou ZOO! :)Fotografujete rádi, ať už zrcadlem, mýdlovou krabičkou, nebo mobilem? Všiml jsem si na akcích, že je fotících PaPáků docela dost a napadlo… Zahájil(a) Nibiru |
33 |
12. 17, 2009 Odpověď od Andrea N. |
Fotoprocházka ZOO (28.11.09)Ahoj všem, linkujte sem prosím své fotografie z procházky, díky Vám všem to byl super den... Zatím bylo málo času a tak jsem své fotograf… Zahájil(a) Nibiru |
21 |
12. 7, 2009 Odpověď od Anicka |
© 2013 Created by Martin (PaP).
Přijď a Potkej jsou zábavné seznamovací aktivity.