Přijď a Potkej

Bloudění Prahou nakonec proběhlo.

Nejprve se zdálo, že se ho zúčastní minimálně 20 lidí, pak zase, že bude pro nezájem zrušené, ale nakonec jsem se ho rozhodl udělat i pro ten zhruba tucet přihlášených. Na poslední chvíli navíc někdo odpadl, ale ti, co zůstali, byli perfektní. A dokonce zapracovali, agitovali a přesvědčili. Takže ráno jsme začínali s šestnácti účastníky, z nichž 15 dorazilo do cíle (Lenka měla domluvenou večeři jinde, ale přesto zůstala s týmem dokud to šlo a ještě o chvíli déle).

Není ani důležité, kdo vyhrál, protože (aspoň doufám) jsou výhrou zážitky a příjemný den, ale pro úplnost:

absolutní vítěz – Lamí tým,

první v hospodě – tým s „pátečním oslavencem“. Další dva týmy dorazily do cílové restaurace o dost později a bez doluštění všech šifer, ale kdyby je nevhodně nezbrzdil déšť a nějaká ta zrádná šifra, taky by to daly celé.

Se třemi týmy se mi povedlo strávit část dne a se všemi pak kousek noci v hospodě. Mám velmi silný pocit, že se vám to líbilo. Někteří to brali hodně sportovně – rozdělení se na čtvrtiny, ověřování indicii ještě před získáním nápovědy, běhání… Jiní využívali domácí přípravu i zkušenosti z táborů, všichni pak slovenské kamarády na telefonu a taky mé popostrčení. Všichni bojovali, co to šlo a o nápovědu či dokonce oznámení řešení volali až v nouzi nejvyšší. Prostě perfektní lidi, kteří nepřišli za každou cenu vyhrát, ale chtěli se pobavit a možná poznat pár nových sympatických známých.

Takový byl i můj cíl a splnil se mi. Díky vám všem a omlouvám se za těch několik zmatků po startu, o kterých vím, a taky za všechny chyby a omyly, kterých jsem se dopustil a vy jste byli tak hodní, že jste mi je nevyčetli.

P.S. I když byla příprava docela dřina, už mám pár nápadů na noční bojovku, která by mohla být co nejdříve po prázdninách. Tentokrát s méně šiframi, ale doplněná o plnění úkolů a přímé souboje jednotlivých týmů (rozplétání lidské hradby na čas; zabrání co největší plochy postupným (na střídačku) malováním plotů – kdo ho uzavře, bere vše, ale plot lze malovat pouze od kůlu ke kůlů, takže záleží na strategii i odvaze riskovat; …) Bylo by vás zase aspoň 15?

Zobrazení: 78

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Byl bych pro plavání, ale Vltava pro to asi není úplně vhodná... Jednak není nejčistší, jednak by byl asi problém s lodní dopravou...

Přidávám se k nadšeným ohlasům, ačkoli se mi po nabitém pracovním týdnu ani trochu nechtělo procházet v sobotu pražské ulice, moc jsem si to užila, náš tým se výborně doplňoval a vždycky někdo přišel v pravý čas (tj. když už jsme začali mít z té které šifry zavařenou hlavu a mysleli, že to nedáme :-) s výborným nápadem, který nás posunul dál. Díky za zorganizování akce :-)

© 2012   Created by Martin (PaP).

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby