Nebráníme se žádnému nápadu na zlepšení projektu Přijď a Potkej. Máte-li jakýkoli námět na aktivitu, neváhejte se s námi podělit v této diskuzi.

Zobrazení: 1012

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Milí PaP přátelé! :)

2.7. 09 jsem se poprvé účastnila akce v rámci projektu PaP, jednalo se o příjemné neformální setkání v kavárně. Moje obavy z možné "trapné" situace se rozplynuly okamžitě ve chvíli, kdy mě "zvesela" :) přivítal organizátor a ostatní členové akce. Do skupiny jsem okamžitě zapadla, cítila jsem se jako ve skupině lidí, které už nějaký čas znám. Pohodové atmosféře ještě napomohla seznamovací hra, u které jsme se opravdu nasmáli.:)

Při setkání jsem hovořili o možných společných aktivitách, na kterých se můžeme vídat a na které samozřejmě budeme zvát naše přátele a známé, kteří patří nyní také do skupiny „single“.
A první aktivity jsou již v kalendáři :): v neděli 12.7. neformální podvečer spojený se sportovními činnostmi, ve středu 22.7. koncert Čechomor a Susanne Vega – organizátoři, super!! :)

Moje náměty na společné aktivity:
- zážitkové hry - mám s nimi mnohaleté dobré zkušenosti a opravdu všem chci doporučit – byla jsem velký introvert a nyní je to už trošku jinak ..:) – vhodné místo je např. Stromovka nebo část Letné
- večer s kytarou – co kdybychom někdy poseděli „jen tak“ u kytary? Kdo hrajete?
- návštěva divadla s následným posezením v kavárně u vína..:)
- „výlet“ v Praze či okolí – z okolí např. Říp, Kutná Hora (moje rodné město – hlásím se do pozice průvodce ! :) ), atd.

Vy, kdo jste se mezi nás ještě nezařadili, neváhejte se mezi nás přidat. Jsme parta pohodových lidí a chceme sílit a zvýšit tak možnosti pro nás pro všechny. Přijďte na nedělní neformální akci, věřte, že se nebudete nudit! :)

Děkuji za případné reakce k mému „výplodu“ :).

M.
Ahoj. Večer s kytarou je suprový nápad! :-) Zpívám strašně ráda, ale bohužel strašně, takže bych rozhodně nepatřila k tahounům, ale ráda bych se přidala aspoň potichu. (Jinak se zpravidla omezuji na zpívání ve sprše, či na zahradě při zapnuté sekačce, či jiné příležitosti, kdy snad nikoho svým zpěvem pohoršovat nemůžu, aspoň ne příliš, doufám. :-) Vzpomínky na zpívání u táboráku a další zpívání v partě lidí mám moc hezké. ;-) ) Ostatní nápady taky prima, jsem zvědavá, co se z toho vyklube. Ahoj. Marta
Ahoj,
já zpívám taky strašně a rád :-) A nějaké hudební nástroje dáme dohromady.
Ahojte, dneska jsem našla odkaz sem na facebooku, ze zvědavosti jsem klikla musím říct, super nápad :) Člověk nemá moc příležitostí potkat nové lidi, když je v tom věčném kolečku práce - domů - práce..no co budu povídat :) Jak se tu tak rozkoukávám tak mi tu trochu chybí nějaký prostor pro první kontakt s celou komunitou, třeba téma ve fóru "představte se" nebo tak něco. Ale to je drobnost :) Jsem zvědavá, co tady ještě najdu :) Tak zatím
Ahoj Katko, děkujeme za námět, takovou diskuzi bychom opravdu mohli přidat :) Jakýkoli nápad je i nadále vítán a to jak na web, tak na aktivity. Já jsem např. zvědav, jak dopadne dnešní setkání v Braníku :)

Kateřina Pěkná říká:
Ahojte, dneska jsem našla odkaz sem na facebooku, ze zvědavosti jsem klikla musím říct, super nápad :) Člověk nemá moc příležitostí potkat nové lidi, když je v tom věčném kolečku práce - domů - práce..no co budu povídat :) Jak se tu tak rozkoukávám tak mi tu trochu chybí nějaký prostor pro první kontakt s celou komunitou, třeba téma ve fóru "představte se" nebo tak něco. Ale to je drobnost :) Jsem zvědavá, co tady ještě najdu :) Tak zatím
ad dnešní akce v Braníku. Nevím, jak ostatním, ale mě přišla velmi povedená. Sešlo se nás 11, ač ne všichni byli sportovci, zvládli jsme si pěkně zahrát ringo a nikdo nestál opodál. Byly to milé 3 hodiny plné sportovních aktivit (na pétanque také došlo) a lidí s podobným pohledem na seznamování. Již teď se těším na další akci. Organizátorům velké díky :-)
Souhlasím! :). Dnešní akce byla vydařená. Kdo nevěděl jak se hraje ringo, už to ví i z vlastní zkušenosti, šlo nám to! V petanque "turnaji" se také dařilo.... pohodově jsme povídali a plánovali nové akce... společný čas utekl neuvěřilně rychle... jak říká jeden muzikant ... Těšíme se ... těšte se ... na další akce!! :) :)
pro výlety jsem také všemi deseti. Já zase mohu na oplátku udělat průvodce po Nelahozevsi a dá se odtuď udělat milá, nenáročná procházka do Kralup nad Vltavou Dvořákovou stezkou podél Vltavy. Vlak do Neláče jezdí každou hodinu z Masaryčky a je tam docela rychle :-) Případně věřím, že bychom pár aut dali z Prahy dohromady.
Ahoj,

toto by mě také zajímalo. Ale možná bychom měli počkat, až se komunita trošku rozroste a pak třeba čas od času udělat akce i jinde, že by se třeba vždy toho ujal nějaký "hostitel" (v podstatě nynější organizátor u jednotlivých akcí), který by v dané oblasti, v níž pobývá, doporučil něco speciálního právě pro tuto lokalitu a hodil to do placu jako návrh. A pak by se dle ohlasu vidělo a příp. zaneslo do Událostí.

Co vy na to?
Jo jo, já naprosto souhlasím. Začali jsme v Praze ze dvou důvodů: 1) jsme tak trošku pražáci či ti z velmi blízkého okolí, 2) v Praze je hodně lidí na to, aby se projekt PaP nastartoval. Ale určitě bychom rádi tyhle aktivity rozšířili i do dalších měst a je zajímavý nápad dělat "výletní akce", jak píše Lukáš. Vše je jen na počtu lidí, kteří by se na akci přihlásili, aby měla pro všechny smysl. Takže budujme co největší základnu a postupně zkoušejme organizovat i mimopražské událostí. Každopádně pokud by se chtěl někdo aktivní zhostit "zastoupení PaP" v jiném městě nebo kraji, určitě nám napište, třeba na email martin.dvorak@prijdapotkej.cz :-)
Ahoj, mám malý nápada na akci. Je to 30.8. - letní kino Občanská plovárna, U plovárny 8, Praha 1. Promítají film - Předčítač od 21 hodin, vstupné 90 Kč. Třeba se ten nápad bude líbit. Lucka
což takhle mezi 15.-18. 10. navštívit veletrh automobilů v Praze na výstavišti?? Krásných slečen je tu plno a ve spojení s hezkýma autama by z toho mohli vyjít zajímavé fotografie :-)
http://www.autoshowpraha.cz/main.php?pageid=317

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby