Příznivci tance a zábavy zpozorněte! Dne 28. ledna se rozvlní parket tančírny v Paláci Charitas na Karlově náměstí, od 18 hod.-23.30 hod. s možností pokračování v místních clubech :-) Na co se můžete těšit: na skvělé prostředí, velký parket a spoustu zábavy. :-) K tomu nám budou hrát současné taneční hity ke standardním a k latinskoamerickým tancům. Jde spíše o to se pobavit a natrénovat tance na případný ples. Více info na :http://www.vavruska.info/tancirna; PS: Vím o několika ženách, co by rády šly, ale chybí jim taneční partneři. Tak věřím, pánové, že se POCHLAPÍTE!!!:-)
Popisky: -, Společenské, plesy, tance
Permalink Odpověď přidal(a) Lenka Veselá na 19.leden.2012 v 16:11 Ahoj Jitko,
a byla by i salsa, bachata??? Snažím se probojovat sice na páteční akci, ale třeba bych to zvládla i v sobotu :)
Permalink Odpověď přidal(a) Jitka na 22.leden.2012 v 9:41 Ahojík Leni,
prý by tam měla být...akorát najít ještě toho partnera, který to bude umět :-)
Permalink Odpověď přidal(a) Michal P. na 24.leden.2012 v 20:36 Ahoj Jíťo a kolegyně a kolegové tanečníci, tak už se nám to blíží sobotní tančírna.
Vzkaz pro Lenku , Leni bohužel jak jsem informován přímo osobně od pana Vavrušky majetele Taneční školy
na sobotní tančírně se nahraje Salsa ani Bachata.Věřím ,že se tu jistě v budoucnu nějaká Salsová taneční akce pro Tebe uskuteční.
Spíše jdeme vzpomínat na" staré dobré časy" v tanečních.A tak se můžete těšit na Waltz,Tango,Valčík,Blues,Polku,
Slowfox,Quickstep,Sambu,Chachu,Rumbu,Mambo a Jive.
Permalink Odpověď přidal(a) Klára na 26.leden.2012 v 22:48 Ahoj,
tak kdo se tam vlastne nakonec chysta??
Permalink Odpověď přidal(a) Jitka na 27.leden.2012 v 17:41 Ahojík Klári,
no, jsme zatím čtyři...ty, já, Pavlík a Míša :-) Takže partnera máš :-) Jsi ráda? Dneska se uvidíme i osobně a domluvíme se na zítřek ...
Ahoj Jitko,
tak jak jsem vcera vecer slibila, prijdu dnes do tancirny.
Uz se tesim.
Permalink Odpověď přidal(a) Petr na 28.leden.2012 v 14:47 Ahoj prosim te je to akce pro uplny zacatecniky?
dik za echo.
ps jeste jsem mimo prahu ale kolm 9 bych moh priject
Permalink Odpověď přidal(a) Jitka na 28.leden.2012 v 14:55 Ahojík Peťo,
no, úplný ne, spíše "lehce" pokročilé :-)
Permalink Odpověď přidal(a) Petr na 28.leden.2012 v 16:24 skoda pak jsem out njn co naplat :) uzijte si to
© 2012 Created by Martin (PaP).
Přijď a Potkej jsou zábavné seznamovací aktivity.