Ahojte

 

Kdybyste někdo měli chuť pomoct s odstraňováním následků povodní, možnost se nabízí na:

http://clovekvtisni.cz/index2.php?id=114&idArt=1506

 

Je možné přispět finančně na povodňovém kontu Člověka v tísni 72027202/0300 nebo zasláním dárcovské SMS ve tvaru DMS SOSPOVODNE na číslo 87777.

 

A je také možné přiložit ruku k dílu osobně: Člověk v tísni začal organizovat dobrovolnickou pomoc. Preferuje dobrovolníky s možností vícedenního působení na místě. Doprava, ubytování a strava zajištěny. Dobrovolníci se mohou hlásit na mailu povodne@clovekvtisni.cz (který se zatím bohužel moc neosvědčil, neodpovídají mi) nebo na kontaktním telefonu 222 350 830 (který funguje :-) Člověk v tísni organizuje odjezdy z Prahy každé ráno, stačí vytelefonovat si místo).

 

Zobrazení: 94

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Sama už jsem se ozvala na mail povodne@clovekvtisni.cz, s tím, že čas si můžu udělat někdy v době od 14. do 29. srpna. Možná by se povedlo, abychom se na nějaké takové akci sešli v hojnějším počtu.
Ahoj Marto, od 14 do 29 srpna můžu víkendy a možná by se mi podařil utrhnout i den v týdnu. Rád pomůžu. David Napiš kdy a kde se sejdeme. Piš konkrétně.
Ahoj Marto, díky za info. Každý den myslím na to, že pošlu pár DMS, teď jsem se k tomu konečně dostala. :o)
Zdá se, že mail uvedený jako jeden z kontaktů pro dobrovolníky nefunguje, ale výkonní zvědové (díky Irčo :-) ) zjistili, že telefonní číslo funguje, že Člověk v tísni organizuje odjezdy každý den ráno z Prahy, stačí se na uvedeném telefonním čísle domluvit.
Tak třeba se tam někteří spolu potkáme a určitě tam každý potká spoustu fajn lidiček :-) a snad společně někomu pomůžem.
nechcete jet společně, domluvit se...
Kdo kam pojede se domlouvá až ráno na místě podle toho, kde potřebují kolik lidí. Jestli se potkáme ráno u autobusu, můžem se zkusit držet pohromadě, uvidí se. :-) Teď jsem si vytelefonovala odjezd zítra v 9:30. Zbývá mi bojový úkol sehnat do té doby někde pořádné holínky. :-)
na kolik dní?
Já od soboty do čtvrtka. Irča snad taky tak nějak. Od kdy do kdy Ty záleží, jak se s nimi domluvíš. :-)
jasnačka, děkuji... tolik dní nepojedu, to nemůžu, uvidím co bude.....
Tak já už jsem se vrátila
Jsem ráda, že jsem tam byla, a snad jsou tam taky trošku rádi, že jsem tam byla ;-)
Irča udatně pokračuje

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby