Přijď a Potkej

Nazdárek sportovní nadšenci, nenašel by se někdo, kdo by zašel v Brně třeba na stěnu či podle podmínek na bike nebo silničku? A poté třeba do nějaké příjemné hospůdky na kofču či pivko či něco jiného, podle nálady;o)))

Zobrazení: 37

Odpovědi do této diskuse

Ahojky, no, ja ted posilala do diskuse dve akce na prazdniny, tak nejak jsem zabehla do planovani techto a neozyvam se na stenu:o)
Jedna akce: Ahojky všichni,

píšu sem do diskuse, protože to nechci vyhlásit jako oficiální akci, spíš jen pro skutečně zainteresované:o))) Uvažujeme, že bychom od 17.7. do 1.8.2010 podnikli takovy komplexnejsi bike-VHT-ferraty-choďák výlet. Varianty závisí na přízni počasí, nicméně ta hlavní je následující: Nejprve jet do Švýcarska, oblast Bernina, zde jsou super bikové trasy plus lze vystoupit na některé vrcholky jako je Piz Palü, Piz Morteratsch ... Poté přejezd do Itálie, po cestě případně projet některé pěkné bikové trasy. V Dolomitech bychom se potkali s další skupinou lidí, nicméně program závisí dle domluvy. My plánujem něco biku, něco chození a možná nějaká zajímavá ferratka. Zatím jsme tři, z toho dva plánují podniknout v podstate vse, kdyz dovolí okolnosti, jeden človíček by pouze chodil pěšky či nějaká ta ferratka. Jídlo vlastní. Spaní ve stanu a dle okolností, ve Švýcarsku je to s volným spaním horší, tam by se jednalo asi i o kempy, v Itálii a Dolomitech je to snazší a máme už nějaká osvědčená místečka:o). Pokud by bylo horší počasí, asi by se zvažovala varianta jet více na jih, Garda (byli jsme dvakrát, máme nějaké tipy), Apeniny, případně možná Francie (loni jsme byli v Queyrasu, luxusní počasí, nádherné hory, se spaním absolutně žádný problém, je tu i zajímavá 4tisícovka Barre Écrins), nebo Korsika (tu zatím neznáme:o(...) apod.

Kdyby vás to zaujalo, ozvěte se mi, ve více lidech je větší zábava a více variant:o)
Toto zní jako úplně perfektní akce! Škoda že mi to termínově nevyhovuje :-( Jel bych hned. Přeji parádní cestování!
A druha... Rax: Ahojky, ještě jedna akce:o) Pokud se umoudří rosničky, chtěli bychom jet cca od 30.6. do 6.7. do Raxu, oblast Hollental. Jedná se o oblast cca pet hodin jízdy od Brna, dá se v pohodě kempovat zatím bezplatně na parkovišti v Kaiserbrünu a je zde velké množství lezeckých cest různého stupně obtížnosti, především vícedélkových. Dá se přejet i do nedalékého Preinu, kde je spíše plotnové lezení a zajímavé ferraty. Případně nedaleko trůní Schneeberg:o)

Zatím jsme dva, do auta by se v pohodě vlezli další dva, případně nás může jet i více. Pokud vás to zaujalo, napište:o)
No jedno lepší než druhý :), škoda že nemůžu, na konci června sem jinde, a 14 dní v srpnu, na to už mi nezbyde dovolená :(

© 2012   Created by Martin (PaP).

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby