Najde se již mezi členy PaP rozumně velká partička lidí na golf? Jak hrajete, kdy a kam chodíte a kde bychom si mohli zahrát? Několik z vás se mě už na uspořádání PaP golfu ptalo, dostal jsem i nějaké návrhy na hřiště a tak pojďme vše navkládat do této diskuze, ať to máme pěkně pohromadě.

Zobrazení: 58

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Od Lucky a Míši mám typ na GOLF KLUB Čertovo břemeno, Alenina Lhota 5, Jistebnice (http://www.cebr.cz/), kde se dá hrát i bez zelený karty. Nevýhodou je, že je to trochu z ruky. Nějaký námět na něco bližšího, kde by si zahráli i ti, co nemají zelenou kartu?

Ještě já za sebe - loňský začátečník, zelenou kartu mám, HCP 53 (už jsem jednou zlepšoval ;)) a hrát můžu téměř kdykoli, pokud to dohodneme rozumně dopředu.
Pomerne dobre hriste vhodne i pro zacaecniky je Botanica nedaleko Prahy a nadseny golfista na pocasi nedba:)
myslím, že se nemusíme omezovat na zelenou kartu. Můžeme někde blíže k Praze, v Praze, dát akademii, tam mohou všichni kdykoliv. Dnes jsem například byla v Benátkách nad Jizerou a akademie tam už není úplně prča, jamky jsou kolem 120 metrů a je tam i dost vodních překážek a nemá to až tak daleko k normálnímu hřišti. Čertovo břemeno není moc jednoduché, je hodně nahoru a dolu a ty kopce dají docela zabrat, ale zase tam jsou kouzelné výhledy :-) Já se ráda přidám. Potřebuji trénovat, abych si tu zelenou kartu letos opravdu udělala.
Zelenou kartu nemam, posledni aspon 2 roky tomu moc nevenuju, ale trosku umim a mela bych zajem.. ale pro me golf musi byt spojeny s dobrym pocasim, tak jestli uz to neni pozde :) Hriste v Benatkach je hezka...

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby