Jako externího instruktora pro team buildingové a podobné aktivity mě napadlo, jestli by se v PaP našel dostatečný počet zájemců o trochu akčnější zábavu. Stručný přehled představení aktivit, o kterých tu mluvím, najdete zde http://www.tern.cz/.

Nyní jde o to zjistit, jestli by vůbec byl zájem. Je třeba počítat s tím, že akce by se konala v okolí Prahy, zaměřená by mohla být podle našich představ a místo a termín akce by se řešil jednak podle zájmu a taky podle vytíženosti zmíněné firmy (zjistím možný termín). Jsem schopen nechat odhadnout předběžnou cenovou kalkulaci pro orientaci, ale domnívám se, že už jsme v PaP zažili i dražší akce.

Mám osobní zkušenosti s tím, že akce nevyžaduje žádnou speciální fyzickou kondici (zažil jsem na vysoké lanové houpačce cca 10 m nad zemí 70-letého pána!), v některých případech však může být nevhodná (např. pro klaustrofobika nejsou vhodné prolézací jeskyně).

Tak co na to kdo říká?

Zobrazení: 170

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj Radku, vypadá to zajímavě, určitě bych do toho šla :))))
Jsem pro, a kdy???
hlasuji oběma rukama ano.
Team building jsou různé aktivity, které mají podpořit týmového ducha. A já bych vybral vybral nějaké "zajímavější", třeba lanové překážky apod ... Prostě něco, co nejsme schopni realizovat sami. To video mělo pouze představit stručně firmu a aktivity, ale pokud chceš, můžu na Silvestra vzít názornější videa.
tak do lanáče se tu již plánovalo jít, jestli myslíš těmi lanovými překážkami toto...:)
Já vezmu prezentační DVD z akcí a pustím ho třeba na Silvestra nebo na nějaké další větší akci a uvidíš. Může jít o různé (většinou týmové) aktivity. O lanáči se mluvilo, ale jen mluvilo. A tohle by byl kompletní program, podle domluvy na celý den (+ večer?).
je se mluvilo, protože už byl (snad) listopad)a to by už moc lidí nešlo...
Pozn.: nesilvestruji s vámi...
Mluvilo se od srpna! Ale aspoň se ukázalo, že zájem je. Nakonec je to vidět i z reakcí tady. :-)
tak to vás bylo ještě malounko, no...
...pokud se fobie maji prekonavat, tak bych se take osmelila.. hlavne se nesmi hrat o sampano :-)
Super nápad, jsem určitě pro :-)!!
Fajn nápad, počítej se mnou.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby