Tak máme za sebou další povedenou netradiční akcičku. Arabská diskotéka ve mně vzbuzovala spíše zvědavost než touhu tančit na arabské rytmy, ale ukázalo se, že nebylo čeho se bát. Břišní tance jsem si sice tančit netroufl, ale prostředí se mi líbilo a bylo příjemné si popovídat s mnoha stálými, ale i novými členy PaP. Dokonce i vůně vodních dýmek občas převládla nad cigaretovým kouřem a člověk zažil tak trochu jinou diskotéku.

Nevím, kolik nás bylo tentokrát, možná 40, možná 50, ale opět jsme klubu naprosto bezkonkurenčně dominovali a snad kromě třech čtyř stolů byli všichni ostatní PaP lidé. To se samozřejmě projevovalo i na parketě, který by byl bez nás pustý.

Řeknu vám, je to moc hezkej pocit jít do klubu a 80% osazenctva znát a mít možnost se s kýmkoli pobavit bez jakýchkoli obav :-)

Zobrazení: 22

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Jsem zvědavá na další reakce, u mně nakonec převládla lenost a únava z celýho týdne, a tak jsem zůstala doma :o) Snad bude ještě někdy repríza...
Jj Zuzi, je to těžší, než jsem si původně myslela, ale pořád to beru vážně!:-))
když to vezmu, že jsem včera měl touto dobou za sebou 20 cigaret a dnes v tu samou hodinu za celý den 0 mám z toho celkem dobrý pocit, ale TRPÍM!!!!!!!!!!!!!

Jinak večer fajn, jen hlasitost hudby bránila v rozsáhlejší komunikaci, ale je to prostě disko ne čajovna - takže vlastně super akce.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby