Dnes proběhl první PaP badminton a je to asi již ohraná písnička, ale akce zase dopadla moc dobře :-) Sešlo se 14 hráčů, jeden nehrající kapitán, jeden asistent a jedna roztleskávačka. Po odehrané hodině se většina účastníků odebrala na kupodivu ještě teplou zahrádku u místní občerstvovny, kde se kromě jiného dohadovala i další badmintonová akce. Padl návrh, že by se mohlo hrát i dvě hodiny, aby si hráči pořádně užili.

Několik fotek z akce je zde, upoutávka na akci zde.

Zobrazení: 35

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

No mrzí mě, že jsem musel jít dřív. Uvažoval jsem i o tom se pak vrátit do hospůdky, ale nebyl jsem si jist, jestli má Martin nabitý telefon :-)

Příště bych to taky viděl na 2 hodinky, protože to uteklo strašně rychle a aby se nestalo, že nám budou 2 hráči chybět, můžeme vzít pár náhradníků, kteří si v průběhu 2 hodin jistě taky zahrají!
Badminton super! :-)
Bylo super, tesim se na priste
Příště jen navlékneme i nehrajícího kapitána, jeho asistenta i tu milou roztleskávačku do dresu a připojí se do hry :-) Jinak souhlas, že bychom mohli dát 2 hodiny a vzít více lidi a pak se prostřídáme ... Zkusím zjistit termín a vyhlásit další badmintonovou akci...

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby