Ahoj všem dobrodruhům,

organizuji výpravu na 2 týdny po trase Srbsko - Makedonie - černá hora - Chorvatsko - Maďarsko

Termín je 23.6.-7.7. Jede se částečně pod stan částečně bude zajištěno ubytování. V plánu jsou túry po horách i koupání v jezeře či moři. Trasa je naplánovaná jen v bodech, případní účastníci mohou přidat svou "trošku do mlýna". Plánujeme jet 2 auty po 4 lidech, odhadní cena v tomto počtu je cca 7000+jídlo 

V tuto chvíli jsme 4 ženský, hodili by se i chlapi, ale není to podmínkou. Pokud máte někdo zájem o více info, písněte a já vše, včetně kalkulace pošlu.

Zobrazení: 228

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

ahoj, vypadá to zajímavě.. pošli, co ještě máš :-) už jste tam někde byly - a víte, do čeho jedete? (hlavně ty první dva cíle..)

Ahoj, souhlasím s alfim, že je to zajímavé, ale chtělo by to trochu víc informací. Co nějaký realizačně-informační sraz?

AHoj Kluci,

jasne, sraz byt muze :-)

Kazdopadne v Srbsko beru jen jako tranzit a prespani v Novy Sad - tam chci najit nejaky penzion, uz par kontaktu mam. Pak cestou do Ohridu, kde jsem pracovne stravila s ruznymi prestavkami skoro 5 tydnu. Je to turisticke  letovisko, ubytovani bude zajisteno pres znameho v penzionu nebo apartmanu. Pote presun k mori - Chorvatsko. Puvodne jsem chtela Cernou Horu, ale tam nemam zatim tipy. Do Chorvatska mam tip na jedno misto pod Dubrovnikem. No a pak se chceme zvednout a jet podel pobrezi domu a cestou se stavit v Madarsku bud u Balatonu nebo nekde v laznich. To nechavame otevrene. Umim plynne madarsky, takze tam to domluvime az jak pojedeme. 

Cela trasa take vede pres hlavni mesta jednotlivych statu, takze bychom mohl delat i zastavky :-) Ja totiz nevydrzim lezet na plazi :-(

Termín informativní schůzky: 17.5. v 19 hod. Místo upřesním....

Ahoj všem,

tak cesta nakonec probíhala úplně dle jiného scénáře.

Navštívena byla Makedonie - Albánie - Černá Hora a jednu noc jsme zastavili i v Chorvatsku.

Fotografie zkusím někam hodit, ať se můžete mrknout :)

Díky všem za SUPER dovolenou !!!

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby