Sám nevím, jestli bych do toho šel.....za zajímavou cenu to bude asi hodně z dálky, ale některé mrzelo, že prošvihli koncert Bobbyho v Praze - Bobby vystupuje 24.4.2010 v OSTRAVĚ jsou dostupné ještě lístky i za nějakých 600Kč (900Kč)

http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/folklor-etno-world-music/312195-b...

Ale je to fakt bombman


http://www.youtube.com/watch?v=s1RjFhQ9Sjk
http://www.youtube.com/watch?v=hbbWxo-3CdQ
http://www.youtube.com/watch?v=iimMKWF7SK0

Zobrazení: 86

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

strejda půjde s Markétkou moc rád !!!! :-)
Už jsem ho zase prošvihla? Teda jako za nějakou rozumnou cenu? No to neeee :(
registrace na jeho stránkách mi snad příště dá tu šanci neprošvihnout jeho koncert v Praze za příjemnější cenu... (jinak lístky k dostání jsou už až od 2 530 Kč, mazec)

http://www.bobbymcferrin.com

na stránkách si můžete pustit "bobby radio", takže vám může znít doma i bez cd :)
Ahoj všem, já byla na Stomp v Praze 2x s odstupem několika let. Docela mě ale zklamalo, že vystoupení byla stejná..a ten Bobby je něco podobného?
asi ano, mám z těch všech videí pocit, že představení jsou hodně podobná, ale i tak - je to pro mě strašně obdivuhodné - ta choreografie, návaznost a souhra - synchronnost jednotlivých účinkujících a vůbec. Jde spíše o rytmiku vyluzenou mlácením do všeho možného, co tě napadne, nebo spíš vlastně snad ani nenapadne...:-)
Bobby je dá se říci podobně spíše "rrhytman" vyluzující zvuky jen svými hlasivkami, svým mlaskáním, tleskáním, bušením si do hrudě, šustěním mikrofonu po kůži, nebo krku, nebo triku, hodně asi spolupracuje při svých vystoupeních s dalšími muzikanty a dělá jakýsi doprovod a povyšuje již známé věci na jedinečné improvizované vystoupení...
Bobby je i v Ostravě.......

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby