Ahoj všem, předběžně bych se chtěla zeptat, zda by byl zájem udělat bowling a kulečník na Praze 6, konkrétně je nový bowling v Dejvicíh, Bílá ulice. Na kulečník na Čerňák to máme my ze západní části Prahy opravdu trochu daleko :o) Pokud by byl někdo pro, napište mi :o)

Zobrazení: 593

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj Martine, bowling na Vysočanské mi přijde ještě co do vzdálenosti celkem ok, ale jet na kulečník na Černý most, když bydlím doslova úplně na opačné straně Prahy, už je celkem náročné, zvlášť, pokud je člověk dlouho v práci a ještě se na to metro musí nějak dopravit. Třeba se najde více lidí, kteří by uvítali uspořádat něco tady...Měj se krásně a snad opravdu brzy na nějaké akci :o) Verča

To je jasné že ne...já taky ani jedno neumím, hrála jsem to párkrát, ale důležitý je, že nás to baví :o) Koukala jsem, že jsou pro to organizování docela přísná pravidla, že to není jen tak, říct jdeme a jít...možná spíš apelovat, aby se alespoň ten kulečník udělal někdy alespoň trochu blíž centru...

Martine, určitě je to fajn akce, nechci ji nijak zpochybňovat...kvůli tomu sem nepíšu...spíš mě stejně tak jako píšeš, zajímalo, zda by měl někdo zájem to udělat v jiné lokalitě. Jenže mi přijde, že to forum zase tolik lidí nesleduje, myslím, že se toho moc nedovíme :o)

Tady je ten nový bowling + kulečník, o kterém jsem se dozvěděla, tak by se to dalo klidně spojit...2 v 1 :o)) http://www.bowling-dejvice.cz/

Ale je to jen návrh, tip, nikomu nenutím...

Verča

Ahoj,

snažím se chodit na skoro všechny bowlingové akce, proto bych ještě navrhnul tyto :

http://www.absolutnibowling.cz/ ( osobně mě zaujal nejvíc )

http://www.planet-bowling.cz/aktuality-pb-praha/

http://www.equinoxe.cz/ nebo bowling co byl dřív na Novodvorský.

Nejsem z Prahy ( Mníšek pod Brdy ), rád se projedu za zábavou, ale Dejvice si nelajznu. To už radši pojedu na ČM. Na druhou stranu plně chápu Vaše důvody.

Ahoj,

já se taky připojím do diskuse....   Znám slušnou  hernu na nám.Jiřího z Poděbrad, v ulici Řipská, kousek od metra .

Třeba by to bylo pro většinu lépe dostupnější...   Jinak - taky se přimlouvám za častější setkání při kulečníku, jsem vášnivá hráčka :o)

Koukněte na www.billiard-ripska.cz

Stáňa

Ahoj Stáňo, to vypadá dost dobře. Ráda bych se zeptala, zda je to kuřácké, předpokládám, že spíše ano...Nikde jsem tam tuhle informaci nenašla. Díky. V.
Ano, kuřácké.

Podle webu je bowling Dejvice nekuřácký jenom v neděli, takže pro akce přes týden žádná výhoda :(.

Jinak co se týká dostupnosti, z Čerňáku a z Dejvické to mám domů metrem úplně stejně, na cestu z práce je to do Dejvic trochu rychlejší, ale zas se nemůžu cestou stavit ve své oblíbené vegetariánské restauraci na večeři :). 

Každý máme něco a vyhovět všem prostě nejde.

btw: Řípská je pro mě bezkonkurenčně nejrychlejší oběma směry.

Ahoj Veroniko, mohl by to být dobrý nápad, jen je otázka dohodnout se kdy ?

Míša
Ahoj, udělejte akci,pozvěte lidi a uvidíte zda bude zájem nebo ne :) V diskuzích vám lidi řeknou/neřeknou kde co....Jinak z Vysočanské na černák to je asi už jen 7 min. :)
Já jsem až z Petrovic, dělám v Čestlicích, takže to mám daleko v podstatě na všechny akce. Černý Most je dobrá volba.Je to tam hodně velké, je to kousek od metra a narozdíl od Dejvic, či centra se tam dá i dobře zaparkovat.Takže plus pro ty, co jezdí vozem.
Ahoj Veroniko, Já bych rád šel, jen upřesni čas a den.
Michal

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby