V úterý 10. srpna jsme se sešli na naší již vyzkoušené bowlingové herně na Novodvorské. Abychom se nenudili, hrál se tentokrát trochu jiný bowling :-) Za devět kuželek shozených prvním hodem se připisoval tzv. holčičí strike ( a to i klukům :-)).

Nově jsme také neměli rozhoz na zahřátí, ale hráli jsme rovnou, abychom stihli pokud možno dvě celé hry. S tím, že první hra se počítala do soutěžního klání (i přes protesty některých zúčastněných - viď Olčo, že o tom nevěděli.... :-))

Nejlepším mužem se pak stal zcela nečekaně Marco, který na bowlingu vlastně vůbec neměl být ... a nejlepší ženou Olča ( a tentokrát i bez vlastního nářadí :-)). Nejlepší tým naházel 602 kuželek a vyhrál jen o jednu jedinou kuželku, která ho dělila od místa druhého. Já Vám pořád říkám - každá kuželka hraje :-) Ve vítězném družstvu byl i Jiří K, který ale nepředpokládal žádnou výhru a utekl ještě před vyhlášením....  a tak jsem měla k večeři jeho Fidorku. Díky Jirko!

Ceny se tentokrát neroztekly, zábava byla jako vždy úžasná a já doufám, že jste si to užili stejně jako já. Závěr v restauraci u minigolfu byl pomyslnou třešinkou na dortu na konci večera.

A jak se to líbilo Vám?

Těším se na Vás příště.

Oli




Zobrazení: 36

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Pavlo fotky budou, ale až příští týden. Slečna fotografka je teď na dovolené :-)
http://www.prijdapotkej.cz/photo/albums/bowling-1082010 FOTKY ZDE! Děkujeme paní fotografko Katko :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby