V horkém letním dni jsme se místo koupání vydali vyzkoušet novou bowlingovou hernu v Praze. Novodvorská je sice trochu bokem z centra, ale myslím že příjemné klima, skvělé dráhy, chlazené drinky a nakonec i pizza stály za to :-)

 

Kromě tří omluvenek dorazili všichni, tak jsem byla ráda. Tímto děkuji, že jste tak pěkně zodpovědní! Hrát se začalo lehce po sedmé. Dráhy nezlobily, strajky a žlábky padaly, zábava ubíhala přesně jak měla. Všechny překvapila Lucka, která sice nevěděla jak se správně drží bowlingová koule, ale nahrála 182 bodů a právem zvítězila mezi ženami. Daníkovi chladnější vzduch na herně svědčil, a tak opět nezklamal. Jeho krásných 200 bodů by mu kdejaký šampion mohl závidět :-)

 

Nově se hrálo ve čtyřech na jedné dráze, a tak skoro všichni účastníci stihli dvě hry. Soutěžní byla (ale i přes mnoho protestů........) jen ta první. Vítězství si nakonec vybojoval tým číslo 6 s počtem bodů 540, který hrál od 20 hodin (Anna, Renata, Marian, Kůťa).

Všem vítězům ještě jednou blahopřejeme. NosičCen slíbil, že čokolády příště už v autě nenechá a pan PizzaPetrVědecFotograf prý přijde zařídit hromadnou objednávku a fotit i příště. Děkuji oběma za pomoc. Doufám, že jste si to užili minimálně stejně jako já a tenhle bowling nebyl Váš poslední! 

 

Dejte prosím vědět, jak se Vám líbila nová herna. Všechny názory jsou vítané.

 

PS. Fotky snad budou brzy....

Zobrazení: 153

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj Olinko, moc děkuju za super večer v krásném prostředí, kde se dalo i konečně dýchat a ze všech nelilo :))))
Ahoj,
můžu porovnávat jenom s Chmelnicí a tady je to prostorem a zázemím rozhodně lepší, dostupnost celkem v pohodě. Organizace jako obvykle na vysoké úrovni a vzhledem k nízké úrovni mého hraní mě ani horká čokoláda moc netrápila ;-).
Díky
Paio - o tomto nedostatku víme. Ale přednosti herny zatím převažují... Radši nebudu jíst, hlavně když dráhy a klima fungují jak mají :-) Doufám, že v budoucnu se na herně vařit začne, případně budou otevřena nějaká bistra / restaurace na patře v obchodním centru (dřív tam byla, ale poslední zmizelo myslím před pár měsíci). Nebo by šlo zařídit připravení studených obložených talířů. Přišlo mi ale, že dokud nevznikne ten požadavek, nechám to chvilku žít svým vlastním životem :-) Tak uvidíme.
:-) Zdendo, když ty boty musí být klouzací, aby Ti to jezdilo na dráze :-) profíci si s sebou nosí návleky a když jdou mimo dráhu, tak si je nasazují. S tím bohužel asi jinak nic moc udělat nemůžu. Tak příště zase opatrně.
Jinak děkuji za pěkné reakce. Jsem moc ráda, že se Vám to líbilo. Taky jsem byla včera spokojená. V porovnání se stresem na posledním bowlingu v Holešovicích (kdy jsem byla téměr rozhodnutá už radši nic neorganizovat.... ) je moje hodnocení o 1000% lepší. A jsem ráda, že ta trochu delší vzdálenost Vás neodradila a zase nás tam bylo hodně :-)
Ještě nápad k organizaci: nedělat rozehrávku a zvládnout za tu hodiny dvě hry (většině se to o minutu či dvě téměř povedlo i s rozehrávkou) a pak vzít lepší výsledek z obou her. Jedna by prostě byla celá rozehrávací a když by se povedla, tím líp.
Princip, který jsem nastavila kopíruje oficiální turnaje :-) Některým hráčům vyšla lépe první hra, některým druhá. Třeba Daník a Lucka by určitě nechtěli, aby se jim počítala až druhá hra :-) A pro mne by zas asi bylo o trochu složitější zapisovat výsledky obou her a dohadovat se s lidmi, kterou hru chtějí brát jako soutěžní... Mohl by nastat i konflikt v týmu, protože třeba ta hra, kde by vyhrál tým by ale nebyla vítězstvím pro jednotlivce... Tak nevím. Když budeme hrát dvě hry - může se stát, že : když bude soutěžní první hra - nebude povedená a budou si lidi stěžovat, že neměli trénink nebo když bude soutěžní druhá hra, že se nestihne včas dohrát a nebudeme mít výsledky...
Ahoj, tohle byla moje první akce. A musím říci, že se těším na další !!! Bořek
Ahoj Oli, musím říct že je to tam opravdu pěkné a o organizaci netřeba moc mluvit, protože ta je vždycky na tý nejlepší úrovni..snad jedině to jídlo, ale (jak jsi říkala) dříve tam restaurace byla..Takže Ti dík!! Láďa:-)))
Olá Oli a spol :-)

Mé nadšení nezná mezí - spousta prostoru, klimatizace, WI-Fi, nápoje s ledem a dobrý kafe,
inteligentní obsluha ( njn, profesionální deformace ... )
parkoviště

Dojíždím, proto příště můžu někoho cestou nabrat ( Jedu od Mníšku, proto kohokoliv směr Smíchov až Braník ).

Díky jinak Všem za výbornou hru a gratuluju vítězům :-)
Ahoj Oli,
děkuji za skvělou organizaci, nemohu srovnávat, na bowlingu jsem s vámi byla prvně, ale bylo to super. Občas jsem jezdívala se zájezdy jako průvodkyně a do dneška organizuji pro desítky kamarádů a známých dovolenou a víkendy, takže vím o čem to je a obdivuji všechny, kdo mají sílu a chuť pro ostatní něco organizovat. A když je k tomu skvělá přátelská atmosféra, tak to prostě nemá chybu. Díky.
No a to správné držení bowlingové koule se tedy do příště naučím =o)
Ahoj Oli,
taky děkuju za super akci. Herna na Novodvorské je nesrovnatelně lepší než na Milady Horákové. Dráhy jsou rovný a kloužou, podavače kuželek neshazovaly ty stojící a závora se nezavírala před blížící koulí. Fungovalo to prostě skvěle! Mnohem líp se mi hrálo :).

Díky!!!

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby