Máme za sebou další deskohraní, které opět proběhlo v Dixitím duchu. Novinkou byla "předehra" Hledání hráčského partnera, což bylo trochu vylepšené pexeso známé z ostatních PaPích akcí. Nápad jsem si vypůjčil od Marka B., který takto rozlosovával spoluhráče na Ringu. Přišlo mi to jako dobrý nápad, který má několik pozitivních přínosů. Je fakt, že dvojice byly docela složité, ale byl to záměr a mělo to účastníky přimět dát se do řeči mezi sebou a i s těmi, které zatím neznají. Nakonec se všichni zdárně našli a myslím, že účel to splnilo :).

Tentokráte se také sešla velice hravá společnost a nejspíš budu muset zrevidovat hry pro druhou část, protože jsem měl chvílemi pocit, že skoro není co hrát :). Beru si to jako domácí úkol pro příští deskohraní, které bude 21. dubna.

Moc rád bych se dozvěděl názory a pocity účastníků. Buď přímo tady v diskusi, osobní zprávou, nebo úplně nejlépe osobně v PaPí čajovně :-).

Zobrazení: 87

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Mně se deskovky opět moc líbily. Tradiční Dixit je zkrátka super a sešla se i prima partička, tak že byla pohoda. Pak jsme hráli 6. bere, pro mě to byla nová hra, kterou jsem záhy pochopila a myslím, že se zařadí mezi mé oblíbené. Tak že už teď se těším na ty slibované dubnové deskovky :-) a samozřejmě i na všechny protihráče :-).

A neměla jsem pocit, že by nebylo co hrát.

Moje 1. reakce je, proč zase čtvrtek? Bylo by fér to střídat a dát to na jiný den, aby se mohli zúčastnit i ty, kterým se čtvrtky nehodí.

Jinak děkuji za organizaci Tritole a ostatním na milou společnost včera, bylo to velmi veselé a hravé a nabylo mě to:-))

Mějte všichni hezký pátek a ještě lepší víkend a ať se Vám daří ;-)

ad. čtvrtek: o střídání dnů v týdnu se snažíme, ale bohužel ne vždy se povede ideálně sladit kalendáře všech spoluorganizátorů a provozovatele prostoru.

Musím souhlasit se Simčou, mě ten čtvrtek taky vyhovuje nejméně, tak snad to bude v květnu v jiný den;-)

Jinak to bylo opět super, opravdu jsme u našeho stolu v jednu chvíli nevěděli co máme hrát, tak se těším, co na přístě přibude...

 

Taky děkuji za další úžasný večer plný amíchu a pohody. A hlavně.... za moc dobré čokoládky :)))) A už se těším zase na perníček a další hraní :)))

Mi se to moc libilo :-) a i nadale hazim do plena ten Bang :-) co vy na to?

btw Kravy byly super :-D ale taktizovat fakt neslo :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby