Tak konečně se dostávám k tomu udělat zápis z našeho víkendu, a rovnou ještě udělám i z dnešního hraní. Každopádně musím říct, že se víkend opravdu povedl. Ačkoliv třeba nebylo počasí úplně ideální, nám to nevadilo. V pátek jsme se se sešli na Žižkově a po mezizastávce v obchodě, nás přivítali hory pořádnou mlhou, díky níž bylo krapet složité najít chaloupku. Naštěstí jsme vše nakonec zvládli, a konečně jsme stáli v cíli. Ne, že by nás trochu nepřekvapil sparťánský styl, ale nebrali jsme to nějak špatně. První večer proběhl poklidně, trochu jsme popili, pojedli (jídla jsme měli opravdu dost - tímto všem děkuji), chvíli jsme povídali a pak si i zahráli na filmy. V sobotu jsme se rozdělili, část jela lyžovat a ta druhá se vydala na procházku. Já mohu mluvit pouze za lyžovací sekci, ale musím říct že jsme si to užili. Pomalu, ale jistě se přiblížil večer. Napřed jsme si připravili skvělou večeři a odstartovali tak následnou zábavu. Tenhle večer byl možná ještě lepší než ten první, byli jsme uvolnění, už jsme se víc poznali, a tak jsme mohli hrát i pikantní hry. Neděle pak už byla spíše o odpočinku, to však neznamená, že bychom seděli nudně vedle sebe. Je hodně těžké celý víkend vylíčit, protože spousta věcí by mohla být pochopena jinak než se staly, proto se také nepouštím do podrobností. Doufejme, že ale všichni potvrdí, že si to užili a nenudili se.

Zobrazení: 112

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Potvrzuji, že jsem si to užil a nenudil se ;-).

Díky všem za příjemnou společnost, jídlo a ostatní věci a Janě navíc za zorganizování.

Takze pridavam podekovani za skvele straveny vikend.

I já se přidávám, bylo to super a moc jsem si to užila, bez ohledu na drobné "nedostatky a nehody" :-))) Děkuji 

Anooo.........moje vůbec první Papácka akce, a to hned víkendová, byla parádní. Myslím, že i naše pěšácká sekce si sobotu užila, a pak už jen v "příjemnostech" pokračovala až do........no dlouho:o)

Jani, ještě jednou díky za organizaci a všem ostatním za všechna setkání verbální i neverbální.........snad si to někdo špatně nevyloží:o)

Na PaP určitě nezanevřu, jen teď v březnu už mi to asi moc nevyjde..........ale před námi je spousta dalších měsíců.

Tak snad brzy na viděnou.

 

 

 

Aňo rádi tě kdykoliv uuvidíme ;)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby