Ahoj všem,

 

Ve čtvrtek proběhlo třetí setkání nad dílem Járy Cimrmana. Tentokrát velmi komorní (7 lidí), ale i přesto doufám, že povedené.

 

Ovšem nepovedlo se mi prosadit svou původní myšlenku, a sice, že kromě "známých" informací, které herci Divadla Járy Cimrmana sdělují už roky, se budeme dovídat taky o novinkách.

 

Doufal jsem, že časem nebudu muset ani vytvářet svůj úvodní referát, ale na všech třech setkáních byl tento referát zároveň referátem závěrečným.

 

A taky jste mohli vidět, že i přes značný časový odstup od druhého setkání, nejsou lidi.

 

Důvodů je jistě více, já se určitě ještě jednou pokusím oslovit své kamarády a pokud budete chtít, něco připravím. A otevřu to i pro ostatní.

 

Ještě jednou díky všem, kteří někdy na tuto akci přišli a smáli se tam, kde jsem doufal, že se smát budou. A obrovský dík těm, kteří dokonce posledně začali v průběhu mého referátu tleskat. Byl to skvělý pocit, cítit, že se fakt bavíte.

Zobrazení: 59

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Do diskuse mám -li se pokusit přednášky o C. resuscitovat, přispěl zatím jenom Radek S. Zrušil jsem ji, ale jeho příspěvek je zde:
Ahoj Marku,
myslím si, že problém není (a ani nemůže být!) v Cimrmanovi, ale Ty mi to jistě promineš, v Tobě :-) Vybral jsi totiž nevhodný termín :-( Mně osobně Cimrman říká hodně, ale tentokrát dávám přednost Manželskému vraždění (v divadle Na Jezerce).

Taky se domnívám, že celková nálada tady vede dost lidí k orientaci na jiné komunity, vlastní organizaci akcí resp. svých soukromých aktivit. Spíš než dny a hodiny bych zkusil vybrat dostupnější místo bez nutnosti předplatného. Být to o pár týdnů dřív, šlo by podobnou akci uspořádat i někde venku (byť možná bez promítání), dnes bych to viděl na salonek nějaké restaurace či vinárny blízko centra snadno dostupné MHD s kapacitou cca 20 lidí, který můžeš v případě nezájmu bez rizika odvolat.

Tak to vidím já, "starý PaPák" a milovník Cimrmana.
Ahoj, mně osobně se ty cimrmanovské večery líbí a klidně se zúčastním i dalšího pokračování ...
Má odpověď je stejná jako Martinova - večer byl fajn, ráda přijdu příště. (Jen po mně, Marku, nechtěj žádný referát! :o) )

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby