Vážení přátelé, děkuji!

Byl to pro mne moc příjemný večer. Když jsem v KCMT viděl těsně před sedmou jenom sedm lidí, když mi Zed poslala sms, Kamila vzkaz přes stránky a Andrea přes kamaráda, že jsou nemocné a nepřijdou, myslel jsem, že je to má poslední Cimrmanovská přednáška. Ale pak se to začalo slézat a vypadá to, že nakonec nás bylo 22.

A zdálo se mi, že se vám to líbilo. Úvodní přednáška odborníků vzbuzovala smích nejenom u publika na DVD, ale také ve vašich řadách. A moje vlastní povídání vás nevyhnalo navštívit toalety nebo si jít zakouřit. Smáli jste se tam, kde jsem v to doufal a v jednu chvilku jsem zaslechl dokonce potlesk. Je fakt, že jsem se snažil udělat své příspěvky zajímavé, ale tímhle jste mne překvapili a moc potěšili. Dík.

A snad ani nevadilo, že jsem při vysvětlování toho násobení malováním nevysvětlil metodu dostatečně podrobně, takže ji možná budete muset dovymyslet sami. Abyste to měli jednodušší příklady s pomocnými výpočty a návodem jsou v příloze.

A protože si hodně fandím, doufám, že vám ani nevadilo, že jste mým neobratným …manipulací s technikou přišlo cca o 15 minut promítání. Když tak napište J

Zobrazení: 6

Přílohy:

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Mně se hodně líbilo jak to promítané představení, tak i Markův referát. Pamatuji si hlášku: "cesta trvala 160 km, 90 km tam a 70 km zpátky" ! Marku díky moc ! Pokud budu moci, přijdu zase !!!
Blbý je, že mě nenapadá žádný vtipný referát, takže spíše zase budu pasivní divák ...

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby