Říká někomu něco Collegium musicum?
Pakliže ano, chtěl bych upozornit, že mi spadla čelist, když jsem zjistil, že v květnu mají koncert. Pakliže ne, krátké představení...
Legenda československého rocku, skupina, o jejímž návratu na koncertní podia by leckdo před lety ještě pochyboval, je tu v plné síle a na pražský koncert slibuje téměř dvouhodinový set toho nejlepšího průřezu svoji tvorbou. Collegium Musicum se představí v jedinečné sestavě s Mariánem Vargou, Fedorem Frešem, Františkem Griglákem a Martinem Valihorou.
Historie kapely sahá až na konec 60. let minulého století. Collegium Musicum byla první art-rockovou kapelou a je nejvýznamnější skupinou svého typu na území bývalého východního bloku. Kapela se proslavila interpretacemi známých děl vážné hudby, např. Concerto in D od Josepha Haydna, nebo adaptací proslulé Korsakovovy Šeherezády.

více na http://www.collegiummusicum.sk případně http://marianvarga.sk
ukázky např. http://www.youtube.com/results?search_query=marian+varga&search...

Chci se zeptat, zda by někdo měl zájem o tento podle mého jedinečný zážitek a zda mám akci vyhlásit jako oficiální akci. Termín koncertu je středa 19.5.2010 od 20:00 v Lucerně, velký sál. Cena bohužel moc lidová není - lístek stání 355,- Kč, sezení 844,-Kč. Já si raději postojím...

Zobrazení: 34

Přílohy:

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Zní to zajímavě. Chtěl jsem šetřit na Jarrea, ale ten bude v Liberci za ještě méně lidové ceny, tak zatim nevím.
Výborně, v Liberci se teda uvidíme také :-) Lupen už je doma, kdybys chtěl, jedu tam s kamarádkou a myslím, že jedno místo v autě ještě bude!
Aha, to trochu mění situaci :). Dám co nejdřív vědět.

Kam to máte?
V pohodě, nespěchej na to, to místo bude volné celou dobu. Máme to na sekci 105 A, řada 4. sedadla 4, 5 a 6

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby