Včera jsem byl poprvé v životě vyzkoušet curling - moc zajímavý zážitek. Tedy abych řekl pravdu, ty dvě hodiny to byl moc zajímavý zážitek, ale kdybych to měl hrát nějak více často, asi by mě silné nadšení postupem času přešlo. Přeci jenom, když jsme dali naše 4 kameny mezi kruhy, měli tak téměř zaručené 4 body a pak jedním z posledních hodů nám Martin P. všechny kameny vyhodí, to se pak člověk dostává trochu do stavu nenadšení :-)

Na druhou stranu, pokud náš tým chtěl vejít do dějin svou originalitou, tak se mu to povedlo - za celé dvě hodiny jsme nahráli dohromady nula bodů a "lepší" už nemohl být nikdo.

A co vy, ostatní curlingoví začátečníci, co vy na to?

Mimochodem, moc se mi taky líbilo, jak PaP ovládl téměř celou hernu i restauraci na 4 hodiny, moc prima pocit :-)

Zobrazení: 213

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Mno, při prvním "hodu" si natlouct kolena a bloknout krční páteř asi dokáže málokdo....JÁ JO!!! a díky tomu asi na Curling 31.1. dlouho nezapomenu...
Hra jako taková mě moc nenadchla, ale každopádně bylo fajn mít možnost ji vyzkoušet, o to lépe, když jsme dostávali vysvětlení a rady od profíků. - Hej, ale tamta paní, ta byla normálně podplacená a nadržovala druhýmu týmu, že jo holky???
Příští curling si určitě nechám ujít, a dám přednost nějaké akčnější hře ( i když pro některé jejich prožíváním soutěživosti možná i curling akční hrou byl :-D )...
Děkuji svému týmu za to, že jsme překonali ten poslední tým :-D a uhráli alespoň 1 bod!
Je to celkem zajímavý sport a bylo by fajn se ho pořádně naučit, třeba aby člověk s kamenem pořádně klouzal a nikoliv cupital :-), ale to je asi nad moje časové i finanční možnosti :-(.

Každopádně Marcel by od teď měl být Magic Marcel, protože to co se mu povedlo bylo předem prohlášeno dozorčím profíkem za nemožné - svým kamenem vyrazil jeden soupeřův kámen a tím pak ještě jeden. Profesionální kulečníkový strk na desítky metrů. Nebylo to nemožné, bylo to jenom nepravděpodobné... ;-)
No, tak na tenhle "hod" bych právě raději zapomněla, protože pokud se nepletu, zničilo to naše jasné vítězství !!! :-D
Moje první setkání s curlingem provázelo (byť po počátečních rozpacích) velké nadšení, neboť před samotnou hrou mi pár lidí sdělilo, že "je to nuda", nicméně hra mě k závěru nadchla a musím uznat, že se člověk na tom ledě i pořadně zapotí...K poznamce Martina o převaze PaPu kdekoliv a kdykoliv už jen dodám, že mě už ani vlastně nenapadne přemýšlet o tom, zda
člověk, kterého oslovuji patří či nepatří k PaP, zkrátka beru, že jsme všude jen my a víc to neřeším..a ono to tak vždycky nakonec je:))) To je fakt moc milé zjištění...
Ani jsem necekal ze to bude tak zabavne, videl jsem curling nekolikrat v televizi - ale moc me to neoslovilo. Po osobnim vyzkouseni je to super!!. Uzasne je ze u tohoto sportu neni do posledniho hozeneho kamene jasne kdo bude vitezem.

Mrknete pro inspiraci na nasledujici video.
http://www.youtube.com/watch?v=CM5mFH3_Qhs

Pokud bude dalsi curling, tak se urcite zucastnim.
Tak já coby samozvaný skip, snad mi to ostatní členové týmu již odpustili :-), jsem si to užila. Díky skipování jsem nemusela tolik zametat, což mi velmi vyhovovalo, a nakonec i ta třetí příčka byla prostě báječná :) Díky, Martine, za zážitek, který bych si sama nikdy nedopřála!

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby