Ahoj lidi,

tak máme mezi sebou dalších pár přeživších a hlavně nadšených potápěčů. Přes lehkou počáteční nervozitu některých přítomných se nikdo ani neutopil, nebyl napaden žralokem (no opravdu - mrkněte se na fotky, je tam) :-D, ani nebyl pohoršen všudypřítomným paparazzi fotografem. Většina lidiček si v zápalu potápění ani nestihla všimnout, že se na ně nějaké důkazní materiály sbírají :-)

Co dodat, tyhle zkušební ponory jsou pro nezkušené téměř vždy jistota parádního zážitku (asi jako když malé dítě udělá první kroky), takže odhoďte strach a přijďte si to taky vyzkoušet, většinou se nám moc lidí neutopí :-))))

Zobrazení: 107

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Téda ... hodně zajímavý zážitek a zkušenost toto. Skvělá akce, trocha adrenalinu a veselé chvilky se žralokem jakožto i fajn posezení s vámi všemi po akci. Organizátorům a zůčastněným děkuji a nezúčastněným vřele doporučuji :)

PS1: i pod vodou se dá smát, jen se to musí vychytat :DDD
PS2: badminton je opravdu "raketový sport" a hraje se opravdu s míčkem, opeřeným :)
http://cs.wikipedia.org/wiki/Badminton
Pridavam se k Mise, skutecne vydarena akce, nakonec ani nelituju toho, ze sem na posledni chvili neutek:)
tomas
Ahoj všem, souhlasím s vámi, super zážitek !!! Nikdo se neutopil, všichni přežili obohaceni o nevšední dojmy, následné posezení s bezva jídlem a pokecem... to nemělo chybu! Díky všem zúčastněným za milou společnost, Jurovi za organizaci a za odvoz. Dopuručuji všem váhajícím!
P.S. Raketový sport, opeřený míček, žralok (jako živý!), hadi potulující se po domě.... = směju se ještě teď !!!
Tak to jsem velice rád za tyhle komentáře a že se vám to tak líbilo :-) Jinak od "nejvyššího potápěče" mám instrukce zeptat se, jestli někdo nechce video z tohodle potápění. Je to za cenu 199 Kč - bylo to napsáno i na popisu akce, ale kdyby náhodou ... :-)
Jo a jirko diky moc za fotky, sou super, uvazuju nad tim,ze zmenim svoji podobenku na firemnim webu:).

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby