Degustace vína v nádherných sklepech ze 16.století (v Praze)

Zdravím, chci Vám nabídnout a zároveň se zeptat, jeslti byste měli zájem o degustaci vín (možno si vybrat jak moravská, tak i vína ze světa) v nádherných sklepních prostorech. Tyto sklepy má kamarád (celkově se zde nachází 100 druhů vín), který degustace provádí spolu s drobným občerstvením. Cena degustace se pohybuje kolem 200 Kč a zahrnuje cca 12 vzorků vína + drobné občerstvení (pečivo, sýry, uzené) a vodu ve džbáncích. Zároveň dostanete bodovací kartu, abyste si mohli dělat poznámky k jednotlivým vínům.

Pokud by o tuto akci byl zájem, tak mi dejte vědět a já domluvím termín (možno si určit). Za kvalitu vína se mohu zaručit, protože některé vinaře osobně znám a sám také víno vyrábím.

mějte se

Kukin

Zobrazení: 173

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj, z moji strany hlasim velky zajem. :-)

To nezní špatně

nevím jak to zde chodí a tak předpokládám, že pokud o tuto akci bude zájem, tak mi někdo dá vědět, abych vypsal nějaký termín anebo ho po domluvě s provozovatelem sklepa zvolíme společně.  Pokud bude dostatečný počet lidí (aspoň 15), tak se může ta degustace udělat jenom pro nás. V opačném případě se můžeme zúčastnit některé pravidelné veřejné degustace (většinou je ve středu) - příští středu jsou italská vína a tu další pak slovinská.

Já tu akci když tak vyhlásit můžu, ale zatím velké ohlasy nejsou. ;)

to opravdu nezní špatně ;-)

Ahoj, to zní velmi dobře....jsem pro

Ahoj, degustace vína mě moc zaujala. Pokud bude vyhlášena a budu mít čas, tak se ráda připojím :-)

pokud si tedy myslíte, že by se akce zúčastnilo více jak 12 osob, tak si můžeme zvolit termín. Navrhuji poslední týden v březnu (čtvrtek, či úterý) anebo první polovinu dubna. Pokud by bylo méně lidí, tak bych navrhoval tu veřejnou degustaci ve středu. Za mě si myslím, že by více jak 12 lidí přišlo. Dejte prosim vědět, abych to mohl s majitelem sklepa dohodnout.

díky

K.

Myslím, že více jak 12 lidí se dá udělat bez problémů, ale ze zkušenosti vím, že je lepší platba předem. Takže buď se to může udělat jako neoficiální akce (v rámci této  diskuzi) a nebo oficiální (to se pak když tak spolu domluvíme)

Takže jak pak?

Jelikož budeš mít lepší odhad než já, tak bych to rozhodnutí nechal na tobě. Co se týká té zálohy, tak je to určitě dobrý nápad. Pokud bys chtěla nějaké další informace, tak mi můžeš napsat přímo i na můj email - japaka@email.cz

 

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby