Jako každý rok je i letos Deskohraní v Tyršově domě, více tady. Od pondělí do středy je vstup zdarma. Přidá se někdo? (i jiný den)

Zobrazení: 132

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ovšem, v Tyršově domě se to nejspíš hemží. Takhle na první pohled to vypadá jako akce pro profíky. Jak a kde se dá ale deskovkám přijít na chut, když to člověk zatím tak neumí? To by chtělo nějakého průvodce pro zasvěcení nebo tréninkové příležitosti. Přemýšlel o tom někdo? Každopádně hráčům přeju na festivalu šťastnou ruku - a rychlou mysl. Mám pocit, že obě mohou být užitečné :)

Je to akce úplně pro všechny. Jsou tam jak turnaje pro "profíky", tak Ludotéka pro úplné začátečníky, kde se jim budou věnovat hráči, kteří hru znají a jejich cílem je naučit ji i ostatní. Takže nejlepší místo kde začít je právě tady. Samozřejmě je fajn jít tam s někým známým, je to mnohem větší zábava.

Nejspíš tam budu v pondělí večer.

PS: nevím jestli se tam minulý rok hrálo CashFlow, ale na nějaké lidi z jejich klubu jsem tam narazil, třeba tam budou i letos...

hrajete taky Carcassone?

Abych řekl pravdu, tak už moc nehrajeme. Her je taková spousta, že hodně z nich dáme jenom jednou. Navíc je hodně zajímavějších her než Carcassone. Ale v Tyršově domě se určitě hrát bude.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby