První diskuzní večer na téma seznamování a vztahy proběhl ve velmi přátelské atmosféře v komorní čajovně, kde jsme měli při svitu svíček tu ideální diskuzní náladu. Deset účastníků se ukázalo jako optimální počet, kdy se ještě skupinka netrhá na menší diskutující celky. Bylo velmi zajímavé sledovat jak shodné názory účastníků (např., že zlom ve vztahu přichází, když člověk přestane vmínat já a začne vnámat my), ale i zcela odlišné názory (např. ve stylu oslovávní objektu zájmu nebo v rozdělení rolí ve vztahu).

Já osobně mám z diskuze velmi dobrý pocit a odcházel jsem zase s trošku rozšířeným pohledem a s několika zajímavými postřehy, které si musím zapsat za uši :-) Co ostatní diskutující, jak jste to viděli? ;-)

Zobrazení: 76

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

bude naky uceleny report z Vasi diskuze ? Myslim krom teto diskuze ve foru, neco ve forme prezentace zaveru diskuze.
Ahoj Martine a Madaro, moc se Vam to povedlo, moc povedena akcicka. Rado a Martine, snad nevadi, ze Vas jmenuji, Vase poznamka k prechodu na vnimani "my" byla uzasne podnetna. Hezky jste to vystihli, zvlast jak je dulezite, aby oba to vnimali stejne. A pro muze zprava, nebojte se oslovovat zeny, kdyz budete galantni, je to jeden velmi vhodny zpusob, a kdyz to holka neveme, proste nebyla naladena na stejnou notu, nic se nedeje, takovou pak prece nechcete. Budte akcni, my Vas takovy chceme :-). Gabi
Ahoj Radku!!! nemohl jsi napsat lepsi nez jak jsi napsal...VYBORNE!!! to je muj nazor...ale je nekdy pro me tezko vyadrit protoze cestina neni muj jazyk..kdybych to napsal italsky bych vedela co a jak...ale v cestine nekdy neumim poradne rict co bych chtel...za to chci te dekovat...delal jsi to za mnou...DEKUJU KAMARADE!!
Ke konci...Holky a kluci zivot neznamena je nom prezit a jit dal..zivot je i zit v nem a uzivat si kazde chvili jako by byl poslendi a ochutnavat si co nas kazdy den se objevi..protoze v dobrem a ve zlem to je zivot a z toho neco se naucime...tak at zjie PaP a hodne stesti a lasky!
Marco
Dík za příspěvek, ale asi bych potřeboval víc. Koukám, že akce v čajovně byla velmi úspěšná a já bych se docela rád dozvěděl co vše tam padlo a co si z toho kdo odnesl. Počítá se s tím, že by někdo zveřejnil nějaké vyhodnocení nebo že by se akce zopakovala, třeba i pro víc lidí (klidně paralelně několik čajoven současně)?

Zatím :-)
Radku,

Mady a já, jako organizátoři akce, jsme včera zvažovali, jak opakování udělat/neudělat a domluvili jsme se, že zhruba za měsíc bychom udělali čajovnu II. pro lidi, kteří nebyli v čajovně I. Takže šance na diskuzní zážitek tady je :-) Na sepsání vyhodnocení není pravda příliš sil a času, ale jak tak na to koukám, Radek napsal moc hezký dílčí závěr, takže možná se postupem času mozaika z příspěvků na webu vykreslí :-)

M.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby