Druhý diskuzní večer týkající se seznamování a vztahů máme úspěšně za sebou a ukazuje se, že diskuze a poznávání ostatních názorů na toto téma jsou velmi zajímavé, ale i poučné. Mně osobně těší, že kromě zájmu o účast je i několik nadšenců, kteří mají zájem diskuzi řídit a tak je vše na velmi dobré cestě k tomu, aby četnost diskuzních večerů byla navýšena.

Jaké závěry si odnesli účastníci diskuzního večera nechávám na nich ke zhodnocení zde v internetové diskuzi.

Zobrazení: 29

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj,
chtěl bych poděkovat všem účastníkům a poté spolucestujícím za příjemně strávený čas a Martinovi zvlášť za moderování diskuse. Do čajoven chodím rád, ale i tak jsem měl trochu obavy o čem si budu povídat s víceméně cizími lidmi. Díky Martinovi s tím nebyl problém.

Ze závěrů třeba to, že navazovat kontakty v MHD se může povést jen když jsou na to oba připraveni. Jen tak někoho přepadnout když si čte nebo má plnou hlavu starostí, to nemá moc šanci na úspěch. Pak taky že na nějakou akci po úspěšném očním kontaktu mám jenom 7 vteřin :-). Další témata už nebyla tak jednoznačná, ale jsem rád, že se našli lidé, kteří na určité věci mají stejné názory jako já, třeba pokoušení se o zadané protějšky. Martin přišel s konkrétním případem, kdy tak zachránil jeden vztah, ale i tak mě nepřesvědčil, že bych se do toho měl pouštět :-). Pak byly zajímavé úvahy nad tím, proč se akcí účastní víc žen než mužů. Taky se nám povedlo z Martina vytáhnout pár "zákulisních" informací o PaPu ;-).

Na bližší poznání zúčastněných to myslím bylo přesně to pravé, takže určitě podpořím jakoukoliv podobnou aktivitu. Tenhle týden mám trochu "přePaPováno", ale jak bude chvíle, zajdu do mé oblíbené čajovny a zkusím zjistit, jestli by bylo možné uspořádat tam podobnou akci a případně jí i domluvím.

Ještě jednou dík všem, pozitivně jste mě naladili :-).
Ahoj Ivanko,
nemusi Ta to trapit. My Kačerovský sme sa vo dvojici odprevadili sami ;o)

A tiez sa chcem podakovat vsetkym za zaujimavy a podnetny vecer.
Janko
Ahoj :D, nešlo by přeci jen třeba nějak ve zkratce shrnout nějaké rady, tipy, ať už pro muže nebo pro ženy, tak jak to udělal Tritol ve svém příspěvku? Je hezké že jste se zúčastnili, ale já chci vědět třena jak vypadá Tvůj přístupný výraz tváře, kdybych Tě náhodou otkal v MHD a chtěl pozvat na čaj do čajovny :D.
Bezva, tak se toulej okolo 22h večer na Florenci. Si Tě tam vyzvednu :D

Jinak máš sympatický životní cíl (v profilu) :D

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby