Divadelní sezóna začne co nevidět, a tak větřím, zda by byl zájem o akce tohoto druhu...
Chtěl by někdo občas navštívit divadelní představení (např. Divadlo Na zábradlí, Viola, Národní,
Pod Palmovkou, apod.), nebo koncert vážné hudby?

Zobrazení: 54

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj
V pondělí někdo doporučoval Divadlo Bez Zábradlí hru "Každý rok ve stejnou dobu" a snad ještě víc její volné pokračování "Další roky ve stejnou dobu". Ráda bych viděla obojí a to pokud možno ve správném pořadí. :-) V rezervačním systému ale vstupenek rychle ubývá a jsou relativně drahé (začínají na 320 nemýlím-li se), takže organizátorsky by to na PaP asi bylo dost náročné - to je skoro na vyhlášení akce pokus o hromadný nákup vstupenek. :-)
http://www.bezzabradli.cz/index.php?str=repertoar&id=18&back=1
http://www.bezzabradli.cz/index.php?str=repertoar&id=19&back=1
M
Ahoj,
se mnou muzete rozhodne pocitat! :) Posledni dobou cim dal vic planuji ranni utok na Zizkovske divadlo, pridate se? Kazdy rok ve stejnou dobu za to urcite stoji!! :) Hele, ja to mam tak rada, ze mozna pujdu taky! :D (jj, jsem tam vubec nemela klikat :D)
No já bych občas taky zašel. Ale dejtě vědět kdy, v září už jdu 8.9. na Revizora a nevím jestli bych zvládnul 2 divadla během 1 týdne. Na Cimrmana bych šel určitě, ale způsob prodeje lístků DJC mě naprosto odpuzuje. Tak pokud někdo lístky sežene, rád půjdu.
Ahoj, divadlo mám moc ráda. Obě hry "Každý rok ve stejnou dobu" a "Další roky ve stejnou dobu" jsem sice už viděla a vřele doporučuji a možná že bych šla i znovu. Na Cimrmana půjdu moc ráda. Takže já jsem jen pro. Lucka
ahoj, já se taky ráda přidám :-)
Ahoj. Padla zmínka, že jsou pěkná dila Most přes navždy a Jonathan Livingston Racek od Richarda Bacha. Kdysi jsem je viděla v Lyře Pragensis, úžasná představení. ;-) Do Lyry by se třeba taky někdy dalo na něco zajít, ale bohužel teď mají na www vyvěšeno, že zrovna nehrají, tak snad až jim zase začne sezóna. www.lyrapragensis.cz
Ahoj všem. Za kulturou chodím poměrně často. Ale zejména vážná hudba a opera. Mohu sem dát tip na zajímavou akci tohoto druhu, v tom snad mám docela přehled. Klidně se vždy může někdo přidat, ale dávat to jako celou akci mi přijde zbytečné, nakonec stejně nikdo nešel :-) A tak tu je první tip: Zahajovací koncert operní sezóny 2009/2010 v Národním divadle. Na programu je Dvořák a Martinů. Mohlo by to být docela zajímavé. Bližší info zde. A pak nás čekají Struny podzimu, které jsou spíše multižánrové a např. Ivu Bittovou mohu jen vřele doporučit .-)
Jenom hlásím, že na Labutí jezero asi nemůžu. :-) Před lety jsme na něm s kamarádkou měly problém s jistou formací, která nám oběma připomněla spartakiádu. Stačilo se na sebe podívat, a pak jsme se hodnou chvíli dusily, aby z toho nebyl vyloženě hurónský smích. :-) Tenkrát jsme to ustály, ale obávám se, že za sebe v podobných případech nemůžu ručit. :-)
Na Bacha pujdu rozhodne kdykoliv, na Racka specialne!!! JInak jsem ted narazila na - Dogville http://www.narodni-divadlo.cz/Default.aspx?jz=cz&dk=predstaveni..., opet se jedna o muj oblibeny film (ma laska ke Kazdy rok ve stejnou dobu vznikla pres tv obrazovku a Alana Aldu :) ) a opravdu bych to velmi rada videla na jevisti. Zatim casu dost, ale je to jedna z veci, kterou bych nerada minula :)

Ad Cimrman - Radku, myslim, ze vic fer listky prodavat snad ani nejde, ale nekdo tam proste musi dojit. Nemam problem tam skocit odpoledne, ale rano je to trochu pruda. Asi je nas na tohle moc... :(

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby