Včera proběhl druhý PaPí ples v tanečním sále na Hlavním nádraží. Ti, kteří zvádli projít bludištěm Hlavního nádraží a dostavili se na místo včas, těm patří uznání. Ostatní se scházeli zhruba dalších 30 minut a nakonec se nás sešlo téměř 60. To už bylo dost na to, aby zábava mohla začít.

Já jsem hlavně fotil a bavil se s ostatními, takže ani nevím, co se učilo. Vím jen, že Veronika z kr studia byla na plese partnerkou a věnovala ceny do soutěže o nejlepší taneční pár a nejsympatičtější slečnu večera. Z tanců mě ke konci zaujala mazurka a kankán :-)

Jak jste druhý PaPí ples prožili vy?

Fotky z akce právě přidány.
 

Zobrazení: 162

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Diky, libilo moc. Kvituji volbu probrat jeden tanec dukladneji, driv me rumba nikdy moc nebrala, ale vcera me nakonec zacla bavit. Taky mi prislo fajn zarazeni vyuky ostatnich tancu az ke konci, jinak bych uz asi konec kvuli unave prosedel. Prestavky mi taky trochu chybely, ale aspon se pak clovek snaz ztratil mezi ostatnimi odpocivajicimi, zatimco kdybych zustal sedet i po prestavce, tak bych byl za lenocha :)

Ukazovat kroky pred kazdym tancem by podle me zbytecne zdrzovalo. Minule se to tak zkouselo a lidi cas vyuky spis prokecali. Vcera mi prislo, ze pri vyuce ke konci byli lidi vic pozornejsi. Ale je pravda, ze uz pak bylo mene casu predvedene vyzkouset. Mozna by slo na prvni hodinu nucene prostridat znalejsi s neznalejsima, ale to uz zavani prilisnou organizovanosti. Asi je lepsi, kdyz se lidi dohodnou na vysvetleni kroku sami mezi sebou, aspon pak mame konverzacni tema navic.
Moc příjemný večer, krásné dámy, smyslné i nesmyslné tance .. co víc si člověk může přát ? :-)
Že nebylo moc přestávek bylo fajn, vždyť není nutné tančit na vše, takže když chtěl někdo odpočívat tak mohl kdykoliv, a kdo chtěl tančit tak aspoň mohl.
Mě se ples tedy moc líbil, ze školní stupnice bych mu dal 1- a to mínus vlastně ani nevím za co :-)
byl to skvělý večer. trochu jako taneční (výuka tanečních kroků přišla vhod, přece jen už je to od střední nějaký pátek), trochu jako ples. zábava a kulturní vzdělání v jednom:) a uteklo to vážně jako voda, ale to je vlastně dobře, protože to dokazuje, že se člověk baví:) ty všeobecné vyhlašované přestávky, myslím, nejsou potřeba. každý přece může posedět a odpočinout si, jak potřebuje, dobrovolně. doufám, že další ples nebude až příští plesovou sezonu:)
Díky, bylo to moc fajn. Ples, jako moje prvni PaP akce, se mi moc libil. Budu se tesit na dalsi:)
Zdravím všechny, ples se konal na překvapivém místě :-) ale myslím, že se povedl. Skládám poklonu šatnářce, pokladní, fotografovi a průvodci večerem v jednom. A pak že muži nemůžou být multifunkční :-) Byla to legrace a všichni se snažili a určitě i bavili. Bohužel jsem si uvědomila, že z tanečních už si toho moc nepamatuju, a tak jsem si ráda pár kroků zopakovala. Těším se na další příležitost hodit se do gala a zahýřit si v tanečním kole. Všem Vám to moc slušelo!
Děkuji všem za tanec :-)
Výborná akce, brala bych plesání častěji ;o) Jinak na to, že jsem šla na akci, aniž bych kohokoliv znala ( v podstatě moje první PaPí akce), jsem byla velice mile překvapena - skvělá atmosféra, zábava, moc milí a sympatičtí lidé. Nožky pak bolely, ale tak to má po plese být ;oD
Ahojky, ráda bych poděkovala za úžasný večer. Přestože jsem po plese nemohla skoro chodit, neboť někteří tanečníci měli velikou výdrž, narozdíl od mých nohou a ráno mě bolelo celé tělo po tanci téměř bez odpočinku (už chápu, proč jsou tanečnice spol. tanců tak štíhlé), moc jsem si to užila a smekám před tanečními výkony zúčastněných PaPáčků. Těším se na další ples :))))
Ahoj, pridavam svuj komentar sice pozde, ale prece. Mockrat dekuji za organizaci a vyber "vice nez zajimaveho tanecniho salu", mozna to nebude dostatecne motivujici, ale nemam zadny namet na zlepseni, lepe to nejde...:o)) DEKUJI

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby