Tak máme za sebou další deskohraní, tentokráte s finanční tématikou. Zrušení vstupního poplatku se zjevně příznivě projevilo na účasti a téměř jsme se do salónku nevešli :-).

Pravděpodobnost při losování rozdělení k jednotlivým hrám byla nějak vychýlena, takže u Dostihů se sešly samé dámy a jeden pán a u Acquire zase samí páni a jedna dáma. Příště to asi rozdělíme nějak cíleně, případně si zahrajeme všichni společně.

Doufám, že výherci si své ceny užili a ti co nevyhráli měli alespoň příjemný večer ve společnosti ostatních hravých lidiček.

Díky všem spoluorganizátorům za pomoc a všem že přišli a podíleli se na příjemné atmosféře celého večera.

Bylo by fajn, kdyby nám účastníci poskytli zpětnou vazbu co se jim líbilo, co by třeba raději trochu jinak, které hry je zaujaly, které už nechtějí nikdy vidět a tak podobně :-). Diskuse pod tímto zápiskem je vám k dispozici. Dík.

Příště bude zas po nějaké době Dixití večer, takže natrénujte fantazii a představivost...

PS: problém s toaletou jsem nahlásil, tak s tím snad brzo něco udělají

Zobrazení: 270

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

U pánů by únik jak v kapalném tak plynném skupenství :-)

Ahoj všem zúčastněným,

pravda - los se postaral o jistou genderovou nevyváženost u jednotlivých hracích stolů...ale i tak to byl fajn večer. Takže každopádně organizátorům patří velký dík!

Těším se na Dixití večer...

Honza

Ja si na rozdeleni u stolu nemuzu stezovat:-)))

To je dobře, protože zrovna ty nemáš na stížnosti nárok :-D

No jako šlo to, nicméně Dědictví je dost překombinovaná hra, Dostihy by asi byly lepší. Pečení pizzy bylo v pohodě. Problém akce byl ale spíše v tom, že to samotné hraní tak nějak zastínilo normální pokec a kvůli tomu jsem tam vlastně nikoho pořádně nepoznal.

Čtyři není většina :)

Jenže ne všichni se přidali... ;)

Jasně, možnost je vždycky a je na každém, jestli ji využije nebo ne...

Dostihy byly lepsi;-) Ale trosku dlouhe vzhledem k tomu, kolik jsme meli casu, priste bych rad vyzkousel neco, co jeste neznam, ale to by chtelo asi usporadat nekdy o vikendu, protoze 3 az 4 hodky jsou proste malo...

Jinak diky Tritolovi za organizaci, v salonku bylo prijemne, jedina vada byla to ze se muselo pro pivo nahoru:-))

Kdyz se priste bude hrat Dixit, tak ten je precejenom vhodnejsi pro seznamovani, nez tento typ her...

Víkendové hraní by bylo fajn, ale na posledním takovém jsme byli domluveni tři organizátoři a přišel jeden účastník. Sice jsme si ve čtyřech pěkně zahráli, ale to nemusíme akce vyhlašovat na PaPu a radši se domluvíme mezi sebou...

Nicméně můžeme to zase zkusit, Radava by měla mít i zahrádku a z fotek vypadá docela použitelně. Ale to by chtělo domluvit nějaké herní "jádro" třech až čtyřech lidí, kteří zvládnou nějaké hry vysvětlit a uřídit a v případě malého zájmu si spolu zahrát třeba něco nového. Her je spousta. Dobrovolníci?

Dědictví je opravdu jedna z těch složitějších, na druhou stranu, je to zas něco trochu jiného než hrát pořád ty jednoduché :). Nicméně asi se tedy na běžném deskohraní budeme raději zaměřovat na ty jednodušší.

Deskohraní je hlavně o hraní, seznamování je spíš takový vedlejší efekt :). Jak by to podle tebe mělo být? Dělali jsme i čajovny zaměřené jenom na pokec a seznamování, ale našli se jedinci, co za celý večer řekli akorát "ahoj". U her mají víc možností se nějak projevit, aniž by to nutně muselo být "na sílu".

Ahoj, mně se tam líbilo. Přikláním se však k několika názorům:
- "pro pivo daleko" - lepší by to bylo např. s obsluhou, protože v "zápalu" hry jsem si pak pro pití ani nedošla a měla žízeň :-)
- čas a seznamování - podstatný čas jsem věnovala hře a vlastně jsem nepoznala některé zúčastněné, kteří hráli jinou hru. Takže kratší hry a častější střídání, nebo delší čas na celou akci, resp. dřívější začátek - na posezení a poznávání se s povídáním poté prostě někteří nemohou třeba proto, že jsou mimopražští a musí stihnout vlak :-( Já bych brala i ten víkend...
Her máme doma dost, ale jsou to většinou spíše ty jednodušší (hratelné s dětmi). Jana

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby