V neděli proběhlo další deskohraní, tentokráte určené zkušenějším hráčům a zaměřené na časově a pravidlově komplikovanější hry. Zároveň jsme také vyzkoušeli nový prostor, Duhovou čajovnu.

Sešli jsme se v hojném počtu, i když ne úplně všichni. Na všech stolech se stihlo zahrát více her, případně i trochu promíchat hráče. A při tom všem jsme popili i pojedli (nakonec zůstaly potenciálně nezaplacené jedny kombinované tousty a byly nám odpuštěny, ale i tak bych rád věděl, jak to s nimi bylo :).

Z mého pohledu se akce vydařila a rád bych četl či slyšel názory ostatních účastníků - co se týká her (co příště určitě ano, co určitě ne), prostoru a další organizace.

Velké díky všem, kteří se podíleli na organizaci a pomohli s vysvětlováním her: Janyk, Manawaka a Zdenda K.

Díky všem, kteří si s námi přišli zahrát a doufám, že si to užili stejně jako my a že dorazí i příště :).

 

PS: asi všichni běžně sedáváme na židlích u klasických stolů, takže "japonský styl" čajovny byl nejspíš trochu nepohodlný. Ale změna je život a až si na tenhle styl zvyknete, budete ho vyhledávat tak jako já :D.

Zobrazení: 54

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Moc všem děkuji za příjemné nedělní odpoledne až večer. Zahrála jsem si Osadníky a pak i 6.bere a bylo to zase supeeeeer !!!! Příště, pokud to bude jen trochu možné, bych ráda zkusila i nějakou jinou, mně neznámou, hru.

 

Čaj byl výtečný, občerstvení také, ale musím konstatovat, že nejsem žížala, která se poskládá všude. Příště bych volila pohodlnější sezení. Japonský styl opravdu není nic pro mě. Nejen, že jsem si málem zlámala ruce i nohy, abych se vešla, ale spoluhráčce jsem vylila čaj a několikrát nakopla čajovou konev i termosku s vodou. Takže, promiň Tritole, na tohle si asi už nezvyknu :-).

I já děkuji, že jsem se mohla konečně zúčastnit :-) Hra Citadela byla moc fajn a já jsem se jako "zloděj" taky osvědčila :-)

Jen to prostředí mě nesedělo a japonský styl bych vyměnila za evropský :-)

Taky moc děkuji za fajn odpoledne i večer. Ostatně jako vždy. Jen bych taky uvítala jiné prostory - teplejší. Byla mi tam hrozná zima a bohužel to má zase následky... :(

Moje první herní akce .. .. .. a fajne. Neměl jsem sice tolik času, ale hra Osadníci a velice příjemná společnost byla k nezaplacení :-) 

Co se týče místa: možná mi vadil víc přísun vzduchu než sezení. 

Rád bych příště vyzkoušel Citadelu, i když mi Osadníci vrtají hlavou doteď .. .. ..

 

Díky, rád se příště zůčastním

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby