http://www.febiofest.cz/cs/

 

Navazuji na nahozené téma ohledně filmových festivalů: vzbudilo to zájem, ale abych zamezil zmatkům, obecnou diskuzi jsem uzavřel a otevřel další - pro konkrétní fesťák.

 

Zde je místo pro lidi, ať případně uvedou, kdy a na co se chystají - a bude tedy prostor pro setkávání. Já z toho nedělám akci, ale pokud se někdo na to cítí, klidně do toho :-)

 

Tento festival asi každý zná ... netřeba psát víc. Prostor pro setkávání.

Zobrazení: 110

Přílohy:

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Notosnadnenipravda, oni nacpali ty tvoje kozy už i na tento fesťák...

Herecké obsazení vynikající, ale na můj vkus je tam hodně "zelenáčů" :-))
Smutný :(

Stát psů / Nohoi oron

Popis filmu: Kombinací citlivého dokumentárního přístupu a mongolského sepětí s mýty vzniklo dokumentární drama s unikátní vizí. Hlavním městem Mongolska Ulánbátarem se potulují tisíce psů. Situace se řeší jejich střílením, těla však nikdo neodklízí, nechávají je postupně rozkládat. Mongolové věří, že psi se převtělují do lidí. Středobodem vyprávění je pes Basaar, který se po smrti vydává na mystickou cestu svými vzpomínkami. Putuje pustou krajinou a špinavým městem. Vzpomíná na pána, kterého tak miloval. Chybí mu život na venkově, kde hlídal stáda koz. Pozoruje Mongoly a jejich tradice, ale i ostatní psy bojující o přežití. Cestopisný dokument se díky pohledu na svět očima mrtvého psa mění v poetické vyprávění.
Jj, němé tváře :(
zde si dámy aspoň zahrály ve vedlejší roli......to už bych charakterizovala závažným syndromem
to je zvláštní ... zase ty kozy ... aniž bych si to uvědomil, tak tam jsou ... čeho ty si nevšimneš? ...
Projíždím si katalog filmů podle abecedy, ale od konce ... jsem u N ... takže snad v půlce :D ... cca 1/4 filmů je o homosexuálních či lesbických vztazích ... zvláštní ...
Zítra (středa) budu na netu kolem 10-11h, pak jedu kupovat lístky. Takže poslední šance... :) ale kdo ví, vůbec nevím, zda bude o filmy velký zájem mezi Pražany :)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby