Ahoj,

měl by někdo chuť vyjet už příští týden na ferratový kurz do Rakouska? Termín je příští víkend 7.- 9.10. Odjezd by měl být v pátek z Brna kolem 16 hod., já bych jel z Prahy do Brna, případně podle domluvy.

Jedná se o oficiálně organizovanou a placenou akci - http://www.horokurzy.cz/products/poctiva_skola_via_ferraty/ . Přes nějaké drobné zkušenosti s lezením na stěně jsem nikdy na ferratě nebyl a rád bych první pokus udělal s někým zkušeným. Nicméně z termínu příští týden odřekla partička 5ti lidí a termín zůstal prázdný (teda se mnou :)). Aby kurz proběhl jsou potřeba cca 4 lidi. Měli bychom se dohodnout nejlíp do pondělí, potom bude kurz nejspíš zrušený, majitel by mi měl volat.

S provozovatelem toho webu nejsem nijak provázaný, před dvěma lety s nimi byla na stejné akci kamarádka a prý dobrý. Doufám že PaPím adminům tenhle můj "inzerát" nebude vadit.

Lezení zdar :).

Petr

Zobrazení: 87

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj Petře, dobrý nápad, ale pro mě špatný termín.

Jinak pokud lezeš, tak pro tebe budou Ferraty trochu nuda :-)

Andy

Ahoj Petře,

většinou se tu lidé poznají na místních akcích a pak spolu případně podnikají ty soukromé. Neříkám, že to není možné i obráceně, ale provoz tohoto portálu něco stojí (od příštího měsíce dokonce 2x tolik co dříve) a neradi bychom z toho měli "bezplatný inzertní leták" pro ostatní weby.

Chápu že řešíš akutní problém, nicméně už je to na hraně. Pokud se ti díky PaPu povede sehnat společníky, doufám, že uděláš taky něco pro PaP a přivedeš nové lidi. Samozřejmě tě rádi uvidíme na nějaké PaPí akci.

Tritol

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby