Tak jsem se právě vrátili - máme za sebou za víkend cca 700 km v autě, 70 km na bruslích ochutnávku německých kulinářských specialit, do půlky rozehranou hru Aktivity, slunečné počasí s deštěm pouze přes oběd a to vše v partě 12 prima lidí, kteří se na tuto akci vydali.

Za sebe musím říct, že ačkoli se sobotních 50 km zdálo jako velká výzva, všichni ji bez remcání a většího vyčerpání zvládli. Někteří si ještě několik dalších desítek kilometrů přidali, ale to už nejsou lidé, to jsou stroje :-) Nedělních 20 km bylo příjemným ukončením a musím říci, že jsem rád, že jsem byl ráno přehlasován s mou navrhovanou čtyřicítkou ;.-)

Celý výlet hodnotím velmi kladně - sešla se prima parta, která držela při sobě až do vyčerpání sil, vyšlo počasí, přežili jsme i spaní pod stanem a vrátili se příjemně vyčerpání do svých postelí. Velká poklona patří těm, kteří sebrali odvahu a vybrali si tuto akci jsou svou PaP první a že jich tentokrát bylo dost - příkladný přístup :-)

A co vy, moji spolubruslaři, jak vidíte víkend vy?


Zobrazení: 359

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Byla to moc příjemná akce, s fajn lidma.
Veliká poklona všem zůčastněným holkám, které nejen že cestu ujely, ale bez problémů držely tempo celou dobu.
Celkově jsem takovou pohodičku opravdu nečekal, ani že se dá v pohodě najet skoro 70km a další den si ježdění znovu užívat :-) Takže doporučuji všem, a rád na podobnou akci vyrazím znovu.
p.s. Fotky budou brzy (zítra).
..na fotky se vazne tesim, Laďo B (autobrzdy) :-)
Chci se pridat k nazoru, ze pocit z teto akce byl fakt skvely....nejen sportovni vykony (ty opravdu byly!), tak i slozeni lidi. Diky moc vsem za skvely vylet a odreagovani, i za jejich milou spolecnost. Jana F.
Nazdarek "inlajnisti"... :-)
Co k tomu dodat, kdyz vse uz bylo vyrceno (napsano) vyse. Opravdu vyborny wikend...

Ale vse nebylo tak ruzove, nektere holky padaly vycerpanim uprostred okruhu, v kempu to pak dopadlo na vsechny. V nedeli rano se vetsina k brusleni otacela zady, nebo zadky (viz prilozene soubory/obrazky)...??? :-D

Ted vazne, vylet to byl opravdu pohodovy.
Palec nahoru a jen tak dale... :-D
Přílohy:
Naprosto souhlasím, vše už bylo vyřčeno :-) Příjemně strávený víkend s moc fajn lidičkama a parádníma stezkama pro in-line. Opravdu skvěle jsem si tenhle víkend užil a možná taky proto jsem včera večer usnul při otevřeném okně :-) Naštěstí mám peřinu lepší než spacák :-)) Už se těším na další akci a doufám, že i Fleming se bude ještě v téhle sezóně opakovat.
Snad jen poslední poznámka pro Vlastu - zvídavý, nikoli zaražený :-D
REKORD!!!! První vyjeté auto a první dorazivší.. vím, že to zní neuvěřitelně, ale když se dáte dokupy s BB, brzdou Bombonem, tak je i nemožné skutečností... díky kamaráde za luxusní zahájení. Myslím, že McD teď spousta lidí bude obcházet obloukem :o)

Nevím jaká náhoda byla přítomná této akci, ale sešlo se nejen spousta nováčků, ale zároveń samí pohodáři, takže konstalace naprosto ideální pro kolektivní jízdu i pro společné Aktivity. Zvídavého Zdeňka vidím už jen v mezidveří s výrazem úlisným .-) a Laskavou Lenku v nafukovacím kruhu. Ještě, že nikdo neuhádl tu vodní hadici, protože to by byla záhada srovnatelná s bermudským trojúhelníkem.

DÍKY VŠEM!!
Ahoj všichni,

také děkuji všem za příjemný víkend, perfektně jsme si zabruslili. 50 km byla pro mě také velká výzva, ale dali jsme to jo:)
Byla to opravdu pohoda. Hodnotím pozitivně všechno, skvělá organizace, skvělé obsazení, skvělá zábava. Těším se na vás na dalších akcích.
Díky
Tak fotky jsou probrány, a ty publikovatelné si můžete prohlédnout a stáhnout zde :-)
http://ladislav.brychta.info/cz/clanky/2010_05_29_in-line_Flaeming-...
Ahoj, bylo to super :-) těším se na Vás na dalších akcích.
Ahoj všichni :-))) ,
opravdu prima víkend (dokonce i jídlo !!! u "osies").Ani jsem netušil,že lze tak pohodově ujet 70km. Byli jste prima. Těším se na opakování akce.....na podzim? Jako návnadu,že by to mohlo jít i u nás posílám následující odkazy....potkáme se tam???

http://zpravy.idnes.cz/na-prazskem-okruhu-se-uz-jezdi-na-kolech-a-n...

http://www.ladronka.cz/index.php?page=page&art=1362

Pa Bombon :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby