FREE HUGS
OBEJMUTÍ ZDARMA

A proč? Protože, jak Juan Mann (čti: one man), kluk, který to vymyslel, sám říká: "It's a way to make people smile, for every person who gets a hug, you see five walk past with a smile on their face."
[Je to způsob jak lidi rozesmát, protože jedno objetí rozesměje dalších pět kolemjdoucích.]

Bylo to super... byla zima jak v psírně, sem tam trochu sněhu, vánoční světýlka a všude spousta uhoněných, stále ještě nakupujících lidí... Nesmělí se velmi rychle osmělili a střemhlav se vrhali uštvaným lidem do náruče...a lidé se objímali, i když zpočátku možná trochu váhavě a pak... pak se smáli a smáli a smáli...

...smála se i celá restaurace, když jsme tam vtrhli - vůbec ne pod záminkou rozmrznutí - a začali se objímat se za barem stojícím personálem :D...

...a dětem, dětem zářila očíčka jako malé žárovičky...

No, snad si i vy vzpomenete, jaké to bylo a napíšete sem pár řádků... a Honzíku, neměl bys pro nás nějaký malý výcuc, aby ostatní i viděli, jaké to bylo? :)

Moc všem děkuju za účast, měla jsem o to hezčí Vánoce... :)



stránka akce zde
http://www.prijdapotkej.cz/events/free-hugs

Zobrazení: 70

Přílohy:

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

A setkali jste se s nejakymi negativnimi reakcemi? Preci ne kazdy necha vstoupit nekoho ciziho do svy intimni zony. Zrovna v techto situacich, bych si hlidal telefony a penezenku =).
Ale jinak je to husto-kruto-peknej napad..
Úžasné jakožto terapie pro osoby se sociální fobií. :-)
Ondro, no někteří se vrhají bez skrupulí i na ty, co být obejmuti nechtějí, ostatní umírněnější nejprve objetí nabídnou.
Samozřejmě že někteří i odmítnou, buď prostě nemají smysl pro humor či jsou nekontaktní, nebo se fakt i bojí, že je chceme okrást. Někteří nám to i do očí řekli. To není příjemné, když se na Tebe někdo zatváří fakt zle, trošku to demotivuje, protože Ty se pořád musíš vstřícně usmívat. Nebo řeknou, že na objímání mají lidi (když jdou v párečku).
No každý den bych to dělat nemohla, ale jednou za čas je to úžasná věc. :-)
Díky Kelly za organizaci. Budeme to někdy opakovat? :*)
Eff

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby