Předpokládám, že většina o tomto pojmu již slyšela, pokud ne, nebo si nejste až tak jisti o čem to je, mrkněte třeba na tento docela podrobný popis ZDE

a nyní proč to sem píšu, napadlo mě, že kdyby byl zájem a někdo chtěl pomoci s nálezem svého prvního "pokladu" můžeme uspořádat menší akci na ukázku.

Proto se prosím vyjádřete, zda by byl o takovou akcičku zájem a zároveň tím dělám takový průzkum, zda mezi Papáky jsou nějací kačeři či kačerky (jak se těm, kdo hledají říká :) )

Zobrazení: 195

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

juu to zni skvele!!!
jo, myslím, že spousta lidí ráda třebas jen procházku přírodou a takováto změna může být příjemným zpestřením. Proč ne...něco nového, šel bych do toho. Nemuselo by to být hned přes jakýsi centrální web kačerů, ale mohli bychom uspořádat něco privátního pro nás PaPáky a souřadnice vypsat tady na tomto webu. Pak by "pokladem" mohlo být něco v duchu PaP komunity - třeba informace o připravované akci, která by zde na webu nebyla vypsaná a info s popisem akce a podrobnými informacemi o akci by byli dostupné jen nálezcům. Návrh-nevím ale posunul bych to někam dál aby se lidi opravdu chtěli k nálezu dostat :-)
samozřejmě můžem udělat speciální Papácké skrýše, jsou totiž i varianty tzv. letterbox, kde nepotřebujete ani GPS a řídíte se dle popisu cesty a následně nápovědy k úkrytu, ale samozřejmě v rámci ukázky, byste si GPS taky vyzkoušeli. Nyní můžeme přemýšlet co do takové Papácké skrýše schovat :)
tak už jsme čtyři :) ono na některé "kešky" je lepší být ve víc lidech, aby ostatní maskovali, když se hledá nebo ukrývá. Tak uvidíme kdo se ještě přidá a potom něco naplánujem :)
Dobrý nápad:) Já túry ráda a když je to něčím opepřené, jedině dobře! Shodou okolností jsem se zrovna minulou sobotu zúčastnila takové akce v Šárce s několika známými a bylo to fajn. A tak bude-li vybrán vyhovující termín, určitě bych se přidala. Podporuji nápad Michala N i následnou reakci Džardy ;) Zdraví Jana M.
bylo nás 5, tedy zatím je nás 5 :)
Jsem určitě pro, jen bych se obával, že síla PaPáků přeplní nejeden logbook ;-). Pokud to bude pro mě přijatelný termín, určitě se přidám. Jsem totiž geopozitivní :-).
termínu bude jak to tady vidím, určitě víc :)
chtela jsem usporadat cournuti podzimni prirodou...mam psa a tak jsem venku furt...hodne lidem se nechce kvuli pocasi, takze tohle by mohlo byt spojeni zabavy a cournuti, slysela jsem o tom, nezkousela a rada vyzkousim!!!
když se zaregistruješ na geocaching.com, tak zjistis ze chodis na prochazky okolo plno pokladu :) a psi se daji na dohledavani vycvicit :)
občas se stane, že se nezadaří třeba u jedné, ale ty ostatní se pak najdou, to je další výhoda geocachingu, že jich je v ČR již hodně přes 10000
Effinka je kačerka...

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby