Tak jsem se právě vrátil z Helloweenské párty aneb z největší dnešní párty svého druhu v Evropě, jak bylo řečeno v mém úvodním "projevu" :-) Na párty se sešlo více než 110 členů PaP, čímž padl další návštěvností rekord a musím říci, že to byla už pořádná skupina.

Jelikož se jednalo o první takto velkou párty, měla nás naučit, co se účastníkům bude líbit, co méně a co vůbec. Mně se párty moc líbila, velmi jsem si cenil takto vysoké návštěvnosti a v mých očích jsem viděl dva body ke zlepšení do příště. Jednoznačně musíme přilákat více kluků, protože ačkoli to byl dnes pro kluky ráj (a nechápu, jak si to mohl někdo vůbec nechat ujít :-) ), tak by bylo vůči holkám spravedlivé, aby i ony měly příště více na výběr. Druhým bodem pro zdokonalení jsou pro mě "rozjížděcí" aktivity pro nováčky. Je pravda, že v takto velké skupině jsou jako ryby ve vodě lidé spíše extrovertní, ale pro více nesmělé účastníky-nováčky by několik řízených komunikativních aktivit neškodilo.

Co se mi ale na párty také velmi líbilo, byl naprosto ukázkový přístup kuřáků k vyhlášené nekuřácké akci. Dodnes jsem si myslel, že kuřáci jsou natolik sobectší, že nebudou schopni tolerovat nekuřáckou párty, ale takhle vstřícný přístup PaP kuřáků by měl vejít do dějin. Děkuji tedy moc za kouření venku a děkuji za nevyřčení jediného zlého slova na adresu nekuřáků. Odměnou pro mě je, že toto byla moje první párty v životě, po které nemusím nechávat oblečení zavřené na půdě a nemusím si ve čtyři ráno mýt znovu vlasy.

Co říkáte na první takhle velkou párty vy a jak se vám líbil/nelíbil zákaz kouření?

Zobrazení: 244

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj Martine, dle mého názoru určitě povedená akce, souhlasím velmi s Tvým bodem dvě "nováčci" potřebují trošku popošťouchnout aby se zapojili, přišlo mi že ne malá skupina lidí odešla ještě před samým nácvikem s baterkama:(
Jako nekuřákovi se mi taky velmi libil přístup kuřáků, o to víc že venku nebylo zrovna 2x teplo :)
Za mě palec nahoru :)
Ahoj, určitě to byla povedená akce, a jelikož patřím spíše do skupiny zmíněné pod bodem 2, bylo super že zkušenější ( aspoň podle mne) se dost snažily ostatní zapojit do konverzace... Diky za povedenou akci.

Pár ilustračních fotek (opravdu jen pár - byla tma a většina byla nepoužitelných) je na :
http://picasaweb.google.com/vitovecm/PaPSvetelkujiciHelloweenskaPar... ale vzhledem k množství přítomných fotografů bude určitě více lépe povedených fotek
Ahoj, Martine, NEKUŘÁCKÁ PÁRTY výborný, skvěl, úžasný. Protože o na seznamování s opačným pohlavím v tom babinci to fakt nebylo, plně čisté ovzduší v sále a pěkné vyblbnutí bez smradu plně nahradilo. Velké ocenění všem nekuřákům - konečně někde většina. I dík kuřákům, kteří se bez velkého reptání dokázali ovládnout a hezky mrznout venku. Super. Jsem nováček a myslím, že organizátoři by na příště než regulaci pragramu a řízené aktivity měli zachovat poměr síly mezi pohlavími. Ono by se to pak vyřešilo asi samo :-)
Martine, organizace na jedničku, nekuřáci výborný přístup, chlapi skvělí - teda aspoň ti, se kterýma jsem stihla prohodit pár slov :-)
Díky všem, kteří mě jako nováčka s navázáním komunikace pomohli, fajn večer, spousta fajn lidí - dobře jsem se bavil. Obdiv organizátorům - věřím, že nelehké pro tolik lidí cokoli organizovat. Jako kuřák respektuji přání i kdyby menšiny nekuřáků a žádost o zachování nekuřácké akce není vůbec žádný problém. S kouřením venku máme my kuřáci již zkušenosti a navíc vznikající skupinky lidí venku...další možnost navázání komunikace s novými lidmi :-)
Myslím, že pro méně komunikativní nováčky, akce takového rozměru nebyla asi tím nejlepším startem, ale věřím, že se dalších komornějších akcí zúčastní a svou nesmělost prolomí. Ostatní jim určitě rádi pomohou.
Ahoj Vsem PaPaci..tak to byla super akce...a myslim si ze pekne se povedla...:-))) Akorat ten DJ..ale pak se zlepsil...ale az pozde...:-)))
Ahoj, byla to zase povedena akce, i pres podivneho DJeje :-) A kurakum patri me velke diky. Konecne jsem po party nemusela hazet vsechno obleceni na mraz :-) Diky a doufam, ze nam umoznite i dalsi akce jako nekuracke :) Hezky den vsem, Lu
S velkou chválou a ještě větším díky hodnotím včerejší akci. Bylo to vážně super. Organizace, zábava, lidi . Prostě pecka. Jako kuřákovi mi vůbec nevadilo mrznout venku - skupinky na cígu toho vždycky tolik proberou =))). DJ byl nějakej divnej, rozjel se bohužel až moc pozdě. Za to ale může jen DJ sám. Že tam bylo menší zastoupení kluků... no... myslím, že organizároři pro to dělají naprosté maximum, teď už je to holky taky dost na nás, abychom přesvědčily co nejvíce kluků, aby svým osatním soukmenovcům nedávali takovou možnost výběru. Myslím, že stran organizátorů už zbývá jen najmout kompars, protože jinak už zkusili hodně způsobů jak nálakat "samečky". No, ale zase musím říct, že jsem tam viděla pár chlapců, kteří nebyli vyloženě v obležení dam, ba naopak... takže dámy, nevymlouvejme se na to, že tam pánů bylo méně. Ale akce byla prostě výýýýborná !! moc jsem se bavila a ještě jednou díky =))))) pa PaP pa
Nazdar šéfe, jako nováček jsem byl spokojenej. Sice jsem se nestačil poznat osobně se všemi (holkami:-) - ňák moc na jeden večer(!), ale byli jste každopádně všichni moc fajn!!!
Nekuřácká akce - paráda, děkujuuju!
Výhrady snad k lepší organizaci choreografie, od toho jsem čekal mírně víc a pak jak ostatní k těm DJům, utnout skladbu uprostřed, pouštět dvakrát za večer stejný songy, DJ by měl hrát pro lidi a ne pro sebe, protože v určitej pasážích si to tam užíval nejvíc on sám:( A vím, že spousta lidi několikrát odcházela z parketu a možná i dřív celkově z akce. Kdyby byla příležitost někdy v budoucnu na podobný párty zajistit zejm. 90s produkci, tak se hlásím. Myslím, že je nás fakt dost, abysme jsem se dokázali domluvit předem, co se bude asi hrát, aby byli všichni spokojení:o)
Těším se přístě!! Jirka P.
Ahoj Jirko, k té choreografii - nebylo to ten večer asi řečeno a nebo se to ztratilo někde "v překladu" :-) Ale od původního plánu s taneční skupinou venku před Tančírnou se nakonec upustilo, aby se netrhala parta a nemuseli jsme se přesouvat, takže ta choreografie, co proběhla, byla v rychlosti "spíchnutá" na místě. Na tu Makarenu (která se nemusela nijak složitě nacvičovat, aby to bylo rychlé a jednoduché pro všechny) jsem kamarádku Vlaďku, přes její počáteční namítky, navrtala já... Ale snad se nakonec všichni ten večer bavili a nenechali si to ničím pokazit. Organizátorům patří velký dík. Byla to moje 1. PaP akce a doufám, že ne poslední :-) Ilča
Ahoj Martine, PaPáci.
Akce se mi líbila!! Organizovat takto obrovskou akci není žádná legrace!! Super, díky. Přeji další vydařené akce.
Za nekuřáky: "Kuřáci díky, díky a díky !! " Krásnou neděli VŠEM. :) Míša
Ahoj
Hezká akce. ;-) Veliké díky organizátorům a veliké díky všem, kdo v místě výskytu nekuřáků nekouřili. Že šlo o nekuřáckou akci, mě velice příjemně překvapilo, nenaplnily se mé obavy, že budu muset přidušená a nechutně vyuzená předčasně prchnout, jako se to při různých příležitostech stává.
Na DJe a jeho partu mě ani tak nemrzí výběr skladeb (fakt je, že do do tančírny jsem se přesunula trochu později, tak nevím, co hráli na začátku) jako to, že se k našemu nekouření nepřipojili.
Těším se na další (pokud možno nekuřácké) akce. ;-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby