Tak věrna své pověsti, ihned po příchodu domů píšu report. Dnešní deskohraní ukázalo, že ve spoustě Papáků je hravá duše, nakonec se jejich sešlo víc než jsme počítali. Což se naštěstí kompenzovalo jednou absencí a mým rozhodnutím spíše radit a fotit. Kdo mne zná ví, že taková oběť to nebyla. Teď přichází ta těžší část, a to popis samotného průběhu večera. Ne, že bych si ho nepamatovala (ale ta jména). Proto prosím hlavně Janu a Tritola aby mne doplnili. Čekání na zbytek účastníků jsme si zkrátili hrou, kterou přinesla nová Papačka Jana (Jan nikdy neni dost). Sice to byla hra pro děti, ale nám to rozhodně navadilo. Poté jsem přenechala Tritolovi hlavní slovo aby mohl účastníky přivítat a vysvětlil nám první "motorkářskou" hru, díky které jsme si zapamatovali jména. Potom už nic nebránilo tomu pustit se do Dixitu. Tato párty verze byla fajn a nakonec měla dva vítěze Janču a Amadea. Na konec nás čekalo trochu žhavení mozků díky hře Timeline.  No nakonec jsme to všechno zvládli, tak příště třeba nějaké jiné.

Zobrazení: 55

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Koukám, že mi jedna úplně vypadla a za to se omlouvám ;)

První "rozehřívací" hra se jmenuje Dobble a přestože jí úspěšně dokáží hrát i děti, určitě bych jí nepovažoval za dětskou.

Seznamovací byla Skull&Roses, pak Dixit Odyssey ve variantě Dixit párty, následovala Sequence a nakonec Timeline: Vynálezy.

Díky Janě za pomoc s organizací a zápis, druhé Janě za Dobble a všem zúčastněným za příjemně strávený večer. Pro příště se budu snažit počítat i s nějakou rozehřívačkou pro začátek při čekání na opozdilce.

Vděčni budeme i za "zpětnou vazbu", tj. co se vám líbilo a nelíbilo, ať příští deskohraní může být zase o něco lepší.

Oficiálně bych tímto chtěla moc poděkovat Tritolovi za exelentní organizaci ;) 

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby