Ahoj lidičky :)

Najde se mezi Vámi někdo, kdo rád jezdí na běžkách a chtěl by párkrát za zimu vyjet na hory trochu se prosvištět?? :D

Bedřichov, Harrachov, Mísečky... kamkoli.

Jezdíte někdo pravidelně?
Ráda se přidám! ;)

Zobrazení: 299

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj. Na běžkách jsem už párkrát byla a líbilo se mi to, ale nejsem žádný přeborník a momentálně nemám žádnou výzbroj a výstroj. Sehnat běžkařskou výbavu snad zvládnu v historicky krátké době, se sháněním fyzičky a cviku to ale bude slabší. Bereš i méně zdatné běžkaře? :-)
Ahoj Marto ;) Vezmu to od konce: Hledám někoho, kdo vezme mě :)) nebo se přidá do busu (jsem z Černého Mostu), či má auto a jezdí takhle lyžovat(=běžkovat)... v historii jsem provozovala biatlon a zůstala ve mně láska ke klouzání na prkýnkách... je tu někdo stejně postižený??? Klidně pojedu i s někým nezdatným (ale milým), protože já tu zdatnost také zčásti zanechala někde v historii :)
Ja ano, bezkuju rad a mam taky par tipu - treba ze zapadnich Krusnych hor
Ano ano!bezky!co zorganizovat prodlouzeny vikend?
Zdravím. Vím, že se dá na jednodeňák jet skibusem do Rejdic - většinou část autobusu je právě běžkařská ;)
zdravim! taky se přidávám k nadšencům pro běžky! jakožto pražák moc přiležitostí pro pořádné sklouznutí přes zimu nemám. Určitě bych se k někomu na výlet za sněhem moc rád přidal!
Ahoj, jsem z Prahy, minuly rok jsem nekolikrat jel SA busem pres Liberec a pak do Bedrichova, je to celkem pohodlny a rychly, kdyz neni auto. Odtamtud se da udelat nekolik okruhu a skoncit bud zase v Bedrichove nebo i v Hejnicich a Josefove dole, pokud si chce clovek za zaver dne uzit supr sjezd dolu:-) Rad to letos zopakuju. Pokud budu mit auto, muzeme vyrazit i jinam...
Jinak pro ty co nemaj bezky, tak se daji taky pujcit...
Moje prani je ale taky nekdy udelat treba nekolikadenni prechod Krusnych hor nebo Sumavy :-)
Ahoj Jirko, se SA do LBC a následně do Bedřichova, beru (obzvláště, když to k tomu prvnímu busu mám 2 minuty pěšky:) preferuju skate (vlastním), ale v případě přechodu hor si půjčím klasičky...to by mohlo být zajímavé. Jako první akci navrhuju jednodenní Bedřichov. Já jsem schopná jet i v některý všední den, ale to budu asi jediná, že? huh ;)
Ahoj, tak až zase nasněží, vyrazíme.
p.s. můžu i v týdnu
Výborně,
rád jezdím do Bedřichova, baví mě skate a jsem rád, že se tu najde víc podobně postižených. Loni a předloni jsem dělával výlet spojený s aquaparkem v Babylonu, což ale chce jet autem. Nicméně dát si po běhání 2-3 hod. relaxu v aquaparku rozhodně není špatné!!!

Auto mám, 3 lidi můžu přibrat a myslím, že těch cca 30 km bych pro začátek taky ujel. Sice jsem nikdy biatlon nedělal, ale svoji nižší zdatnost se budu snažit kompenzovat tím, že budu o to milejší :-) Navíc v Jizerkách se dají kombinovat různě dlouhé a různě náročné okruhy, takže bych se nebál vzít i různě zdatné jedince. Tak s prvním sněhem vyrazíme???

:-)
Super!!! Souhlas ve všem :)
Ahoj, když je sníh, tak jezdím skoro každej víkend, nejvíc do Jizerek, občas i Špindlu (Míseček), většinou tam přespávám u kámošů, ať se neztrácí čas cestováním a ten trénink stojí za to :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby