Ahojky všichni,

 

nepřidáte se někdo 8.5. od 14:00 hod. na tzv. In-line párty, jak se nově říká jedné součásti Prague International Marathonu na in-linech ve Stromovce? Jela jsem ho několikrát a je to zajímavý zážitek, 6,5 km není mnoho, ale zase když se člověk snaží jet rychleji než obvykle, aby nedojel poslední, docela si mákne. No a nemohu říci, že mě nenaštvalo, když mě předjel tatínek s kočárkem, ale podezírám ho, že tam měl motorek :-) Akce je podpořena skvělým doprovodným programem s hudební a taneční produkcí, občerstvením, dárky a pod. Terén je příjemný, až na první úsek od prostotu před výstavištěm do Stromovky, kde je zkopec (z kopce dolů).

Více infomací zde: http://www.praguemarathon.com/2010/volkswagen-maratonsky-vikend-10/...

 

Tak kdopak se přidá?

 

Těším se, Verča :-)

Zobrazení: 38

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

No já chodím někam kde nejsou tolik lidi stále (hlavně na chatě, tam jezdím desítky km a nepotkám nikoho), takže 1x v davu je to pro mě zajímavý. Kdyžtak mi napiš zprávu a já ti pošlu na sebe mobil, kdyby ses chtěl přidat, od pátku nebudu na netu ;-)
Tak jako u mě obvykle .. zvítězila kamarádka, která mi ale právě teď oznámila že nikam nejde, ach jo, ženy .. jdu si zajezdit a smutnit na Zbraslav .. snad mi to tedy vyjde příští rok nebo nějaká podobní in-line akce :-)
Tak doufám, že se uvidíme i uslyšíme!!!!!!! :-D
I modří již vědí ;-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby