Ahoj vsem lidem...
Mam moznosto naucit pokud budete chtit jeden italsky tanec primo od vesnice kde byldim ja...a to je folkloristicka hudba...s ketrou jsem vyrostal..a je moc zabavna..a ten tanec neni tezko a je neomezena kapacita...jmenuje se TARANTELLA..pokud budete chtit poslouchat tu pisnicku rad vas poslu...ale jsou hruzne...a k tomu mohl bych i neco varit neco dobreho co delam u nas ve vesnici..jedine problem je misto..tak pokud najdeme misto neni problem to realizovat.
Tak napiste...

Marco

Zobrazení: 413

Přílohy:

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

souhláááááááááááááás
Áhoj. Jsem pro každý tanec, aspoň to zkusit. Ta písnička je správňácká. :-) Zbytek akce vypadá taky slibně. ;-)
Ahoj Marco, bezva nápad, jdu do toho:-).
Ano, dobry napad :-)
No hustýýý ... to by mě fakt zajímalo Marco jak se na tohle může tančit :-))) Takhle rychle nestihnu ani jenom klepat nohama o podlahu, ale jestli to fakt uspořádáš, tak příjdu - bude sranda :-)
cukaji mi koutky, kdyz slysim ten rytmus... mohu prijit jako fotograf? :-)
Dekuju vsem...tak myslim si ze to se da spojit s nejakou akci....teda jelikoz aspon deset lidi budou..a myslim i vic...tak na tu vanocni party jako akce muzeme pridat ten tanec ktery vas rad naucim...nebo snad jeste me napada neco a pak si dame prima akce s italskou veceri...
Jdeme do toho!!!

Marco
Dekuju marcelo..:-))) Pocitam s tebou...
Ahoj Marco, také se připojím, dívala jsem se na ukázku od Paia. A moc dobrý, jsem na Tebe zvědavá, jaký budeš učitel tance. :-)
Marco, to si dáš, než nás to naučíš. :-))
Ještě jedna ukázka z youtube, tentokrát bláznivá (skoro se mi chce říct i rokenrolová :-) ) varianta v párech. :-)
http://www.youtube.com/watch?v=cdsqbwhqufY
Ahoj vsem..tak asi posledni dobu mam hodne napadu..:-)) ale verim ze kdyz se soustredite tak neco i vy vymyslite...jenom mit trochu odvahu..:-)) Jinak jsem chtel neco vysvetlovat..Je hodne typu TARANTELLY ta co vas se budu snazit naucit je TARANTELLA ktera se tancuje u me primo ve vesnici..teda jsou ruzne TARANTELLA...neni stjena jak jsem se dival na youtube ale naladu a hudba je to presne ono..:-)) teda jenom se pripravte..:-)))

Tak Martine s jakou akci to spojme? s vanocni veceri?
Dekuju vsem

AT ZJIE PaP
Marco
Ahoj...tak snad spojime s nejkaou akci...uvidime...mame cas..

dekuju

Marco

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby