Již delší dobu jsem přemýšlela nad tím, jak by bylo prima podniknout karaoke. A když Pavka po pár týdnech vyhlásila tuto akci, byla jsem nesmírně potěšena a přihlášena mezi prvními. Konalo se to v K*Star na Praze 2.

Dorazila jsem, když už téměř všichni byli usazeni na kožené a prochladlé sedačce. Pavka s Mišem již listovali playlisty a první odvážlivci už nanečisto zkoušeli aparaturu. Jakmile jsme byli v plném počtu, show mohla začít.

Jako první přišel na řadu Alex, rozveselil nás písněmi od Chinaski a Divokého Billa. Pak jsem přišla na řadu já s Vrať se mi zpátky od Alice Springs a Dvě malá křídla od Helenky Vondráčkové, neboť písnička Mám ráda cestu lesní od Helči již byla zabrána Janou, která ji podala s lehkostí a bylo vidět, že si to užívá. S lehkou indispozicí nás Pavka obšťastnila nenáročným (jak Rob okomentoval) Michalem Davidem a Lunetikem a jejich Mámou :-)

Honza svým výkonem písně Kdepak ty ptáčku hnízdo máš získal přezdívku Mistr Kája a ta ho provázela i na následující after párty v Kulovém blesku. Ale i Slavíci z Madridu od Waldy byly v jeho podání super a všichni jsme se s radostí přidali. Dále zazněla Shakira a Cascada z úst Lucky. Její hlas mě velmi bavil, měl sílu a i když nám nezavrtěla zadkem v kožených kalhotech, její výkon byl skvělý. Pavel velice statečně zvládl R.E.M. a Garyho Julese. Rob exceloval Louisem Armstrongem a neméně se mu vyvedla i píseň od U2 Sunday bloody sunday.

No a na konec, jako třešínku na dortu, jsem si nechala Miša, neboť jeho výběr a podání bylo pro všechny hezkým kulturním zážitkem. A to si dovoluji mluvit za všechny. Eric Clapton i Frank Sinatra mu sedli naprosto neuvěřitelně!

Společně jsme si ještě dali We are the Champions. Všichni bez rozdílu jsme byli natolik stateční, vzali jsme do ruky mikrofon a pěli bez ohledu na to, zda to umíme či ne. Nikdo se nikomu neposmíval, podporovali jsme se vzájemně a hlavně jsme se báječně bavili i přes to, že jsme tam nehorázně mrzli díky rozbitému topení.

Takže pokud jste zaváhali a přišli o tuto zábavu, nepropásněte další, která jisto jistě bude.

Všem vřele doporučuji a těším se na příště :-)

Vaše Drahuška

Zobrazení: 161

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

děkuji ti :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby