Ahoj vsem PaPakum...jsem na rade a rad napisu neco ohledne Karaoke II. Za prve chci podekovat vsem PaPakum kteri vzali s sebou odvahu a sli zpivat a to bylo oprvadu zajmave..ale jasne ze chci i podekovat PaPakum kteri se zucastnili a pekne zatleskali...Osobne si myslim ze cim dal tim vic ten PaP zacina byt fakt jako velka rodina...snad mate stejny pocit jako ja...sice jsem Ital ale rika se ze u nas je ve zvyku ze lidi maji velke rodiny..ale takova velka PaPacka rodina nikdy ve zivote me nenapadlo :-)) Vcera byli tam hodne novych PaPaku...a to velmi me potesilo...protoze ja jsem mohl zjistit ze nemeli vubec problemi se spojit a pokecat s PaPaky ktery uz maji za sebou nejakou akci...a to je uspech i pro nas organizatori a myslim i pro vas ze s tim co delame nemate pocit ze jste zkalmani..to je aspon co doufam ze je to tak.
Co jeste k tomu dodat? Proste jste bezva lidi a vcera zase se to povedlo ukazat ze umime se bavit i kdyz se zname akorat 5 minut tak klidne se do toho pustime..a to je duse PaP a to je zase PaP efekt. Kolik lidi z vas vcera jak sel domu nerekl si sam sobe...HELE, FAKT SE MI ZDALO ZE NEKTERI LIDI ZNAM UZ DLOUHO....tak ja to si rikam porad na kazdou akci...:-))

Dekuji moc.
P.S. Omlouvam se za spatnou a smesnou cestinu..ale Martin me skoro donutil :-)))
Marco

Zobrazení: 53

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ja taky jsem unaveny..ale za to co se stane v PaPu prekonam unavu...ale relax party jsem zvedavej...tak co mas zlatko v myslu?
Dobre..mas podporu ode me a myslim si ze ne jenom ode me...ale jsem zvedavej jaky relax si vymyslis...:-)))
Hele vcera jsi i trochu tancovala..nebo jenom se mi zdalo?:-))
prestoze mas trochu nemocne kolena...jsi tancovala skvele..:-)))
Ahoj Peto, kdyz uz zminujes toho Milose, tak to je fakt skvelej tanecnik. Ja jsem ten klub s Milosem zaviral a to co tam predvadel jeste s jednou slecnou, to byla bomba (tanecni) :D
vyhlásit a chodit třeba jen na čaje o páté ? nebo chodit do patku krmit ptáčky :-))) popřípadě zažádat o důchod a vše pak hezky dospávat .......:-)
vyhlásit a chodit třeba jen na čaje o páté ? nebo chodit do patku krmit ptáčky :-))) popřípadě zažádat o důchod a vše pak hezky dospávat .......:-)
Opět parádní akcička, škoda, že se ráno muselo vstávat do práce, to je fakt za trest :-( poslední metro to tedy jistilo, ale jinak bych zůstala, byli jste skvělííííííííííííííííííííííííí :-)
Ty jsi skvela!!! :-))) MTR
také se mi líbilo! Jen jsem ráno myslela, že zabiju budík :-)
Ale pro zatim budik vede...a ty jsi musela vstavat..:-)) nesmis tak dlouho parit...zlatko...!!!! :-))
Zdravím Vás všechny, bylo to jak jinak než supeeeer!!!!!!!!! Velký dík!!!!!!!!
Ach jo, proč jen ten čas tak hrozně letí?? Nechtělo se mi domů od Vás ani náhodou...těším se už ted na další akci..:)))))

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby