Zhodnotit jako první proběhlou párty, alá Karel Gott, je pro mě téměř povinností, neboť na mě hodně moc PaPáků ušilo pořádnou boudu. V domnění, že jdu s pár lidmi na Karel Gott r
Revival jsem vešel do určeného klubu a hned u vchodu mi bylo divný, jak to, že kromě pár lidí přihlášených na akci je klub, kam jsem dohlédl, plný známých PaP tváří. Jenže s přineseným dortem, dárky a řadou gratulantů mi došlo, že vy všichni skvělí PaP lidé jste tam nebyli kvůli Karlu Gottovi, ale kvůli mně a mému svátku a udělali jste mi velkou radost. Troufnu si tvrdit, že takovou oslavu svátku tady v téhle naší republice asi moc lidí nemá a tohle všechno je pořád stále ta stejná neuvěřitelná PaPí síla :-)

Je nošením dříví do lesa psát o tom, že se opět jednalo o moc vydařený večírek, že PaP lidé opět ovládli celý parket i bar, že ačkoli šlo o všední den, opět jsme zavírali klub a že s naší účasti měl Karel Gott Revival snad nejlepší publikum všech dob :-)

Díky moc všem za přání a za zprávy, které jsem ke svátku obdržel, děkuji všem účastníkům párty z nichž někteří přijeli i stovky kilometrů, všem, kteří se na přípravě podíleli a i všem PaP lidem za to, jací jsou a jak se umí bavit. Tohle byl svátek, který jsem ještě nikdy nezažil a moc se povedl.

Fotky z akce umístěny do fotogalerie.
.

Zobrazení: 50

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Martine, ty to umíš tak hezky napsat:-) I mně se večer moc líbil, poznala jsem další milé lidi. Je to neuvěřitelné, ale zatím pokaždé je to tak moc fajn, že se mi nechce domů, a pozitivně mě to nabíjí. Nemyslím a nedoufám, že by nějaká PaPácká akce nebyla vydařená. Moc děkuju za tento nápad, i když stále netuším, komu vlastně to poděkování patří. A každému přeju, aby našel to své štěstí:-)
Dodatečně přeju všechno nejlepší k svátku :-) A dík za PaP ;-)
Dobré ráno, nikdy bych se nevěřila, že se dá tak skvěle zapařit na písničky Karla Gotta, ale díky PaPu se to skutečně povedlo na výbornou :-) Chtěla bych vyjádřit svůj obdiv Martině za úžasný nápad s kytkou s fotkami PaPáků a nevím komu za dort z Birelů. Martine. Jinak to byla to fakt moc pěkná oslava. Taky mi jedna slečna servírka říkala, že co se týče obsazenosti, by se tam příště ještě pár lidí vešlo. A prý tam hrává i Lucie Revival, takže se určitě můžeme těšit na další skvělou akci :-))
Danko, Lucii mám ráda, také bych šla na revival!:) Hrají tam 25.11. viz www.hudebniklub.cz, jenže to už jdu na bruslení. Tak snad příští rok...
Jj, Lucie je úžasná. Uvidíme, jak se revival pochlapí :-) Akce vypsaná na:

http://www.prijdapotkej.cz/events/praha-lucie-revival-hudebni
No co dodat? Nakonec s námi tančily i všechny 4 servírky za barem :-) A musím říct, že i mě dostal ten "dort" z Birelů.
JO! JO! JO! POVEDLO SE TO, a já mám radost, protože MARTIN má radost a líbilo se mu to :-) Nic naplat, jsme prostě skvělá partička, která se opravdu umí parádně pobavit naprosto všude :-) A je jedno, zda zpívá Kája, běhají koníci, pinká se badminton nebo se tančí salza. My to prostě umíme :-) Díky všem za prima večer. PaP a pusu všem Ráďa
P.S. Martine, laťka je vysoko, počkej až budeš mít narozeniny :-) nápad je již zrozen :-)))))))))))))))))))))))))
Narozeniny raději potichu přeběhneme, ty jsou smutný, že nám to tak letí :-)), ale co třeba pořádně oslavit první narozeniny PaPu? Termín narození navrhuju stanovit na první PaP "akci", která byla 25.6.2009 ;)
Jo vcera jsme se o tom bavili kamarade..:-)) mas nejakeho znameho pana ktery muze nas pronajmou O2 Arena? :-))) tak to misto SENSATION WHIT muzeme delat SENSATION PaP :-))
prva akcia bola na moje narodeniny?
som nevedel ;)
Ahoj tak jsem ja na rade...Martin jsem rad ze jsme te aspon trochu prekvapili...myslim si ze si to zaslouzis...:-))
Ale opravdu byla prima akce!!! Tak jak jinak? :-))

Marco
Bohužel jsem dorazil až těsně před začátkem koncetru a úvodní oslava mi tak utekla :-(. Díky za dort a bezva akci. Zas jsem poznal pár nových lidiček a když jsem se nakonec odvážil na parket i několik nových tanečních kreací :-). Víc asi nemá cenu psát, kdo nepřišel, udělal chybu ;-).

@Martin: Vlastní DJ na akcích - na webu OSA je spousta kategorií, ale pořád si myslím, že PaP akce není veřejná produkce a tím pádem nemají šanci po nás něco chtít. Přirovnal bych to k soukromé oslavě narozenin (každý den je nějaký PaPák má :-). Asi vážně bude potřeba se jich přímo zeptat, ale nenechat si nic vnutit, jsou to nechutní manipulátoři a občas jejich jednání není úplně řekněme korektní.

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby