Zhodnotit jako první proběhlou párty, alá Karel Gott, je pro mě téměř povinností, neboť na mě hodně moc PaPáků ušilo pořádnou boudu. V domnění, že jdu s pár lidmi na Karel Gott r
Revival jsem vešel do určeného klubu a hned u vchodu mi bylo divný, jak to, že kromě pár lidí přihlášených na akci je klub, kam jsem dohlédl, plný známých PaP tváří. Jenže s přineseným dortem, dárky a řadou gratulantů mi došlo, že vy všichni skvělí PaP lidé jste tam nebyli kvůli Karlu Gottovi, ale kvůli mně a mému svátku a udělali jste mi velkou radost. Troufnu si tvrdit, že takovou oslavu svátku tady v téhle naší republice asi moc lidí nemá a tohle všechno je pořád stále ta stejná neuvěřitelná PaPí síla :-)

Je nošením dříví do lesa psát o tom, že se opět jednalo o moc vydařený večírek, že PaP lidé opět ovládli celý parket i bar, že ačkoli šlo o všední den, opět jsme zavírali klub a že s naší účasti měl Karel Gott Revival snad nejlepší publikum všech dob :-)

Díky moc všem za přání a za zprávy, které jsem ke svátku obdržel, děkuji všem účastníkům párty z nichž někteří přijeli i stovky kilometrů, všem, kteří se na přípravě podíleli a i všem PaP lidem za to, jací jsou a jak se umí bavit. Tohle byl svátek, který jsem ještě nikdy nezažil a moc se povedl.

Fotky z akce umístěny do fotogalerie.
.

Zobrazení: 50

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Jani, zvoneček tam byl, tak jsem se ptal, či je a všichni, že prý Jany. A jak jsem tak postupně obcházel všechny Jany, tak jsem se prokousal k informaci, že je tvůj od Miloše, takže zvoneček má zpátky Miloš, který ti ho tedy může opakovaně předat :-)
Taky se pripojuji dodatecne s pranim vseho nejlepsiho. A taky s podekovanim za PaP. :-)
Ahoj všem,

byla to výborná akce, jste úžasní a bylo mi s vámi fajn :-)

Díky Petra :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby