Objevily jsem ohlasy na tvůřčí relaxování v keramické dílně, zjistím přístí týden podrobnosti, ale potřebuji od vás vědět, jak se chcete zůčastnit, zda někdy v týdnu pravidelných kurzů nebo byste upřednostnili víkendovou keramiku (zde by mohla být účast max. 10 lidí - dílna není velká). V týdnu (út, čt) na pravidelné lekce mohu vzít na ochutnávku bez ohlášení s sebou jen jednoho-dva lidi.
Je potřeba se aktivně zúčastnit dvakrát, poprvé něco vymodelujete - výrobek musí vyschnout, a pak se vypálí (cca celkem 10 dní), poté se glazuje a jde opět do pece... potřetí si jen vyzvednete hotový dárek...

Informace pro zájemce:
víkendová 2-3h keramika je předběžně domluvena na sobotu 9.1. odpoledne cca od 14:00. Prosím všechny ať se k termínu vyjádří co nejdříve. Cena za 2h by byla 220Kč, 3h 330Kč.. A bylo by dobré, aby se platilo předem na PaP účet.
Limit je 8 lidí, abysme se moc nemačkali. Lokalita: poblíž Nádraží Holešovice.

Ohlasů nebylo úplně mnoho a nemám už bohužel teď přes svátky čas to zorganizovat, tak vyhlásím nový termín asi začátkem února, oka?

Zobrazení: 10

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

zajimavy napad :)
a to kdyz reknu ja, tak to hodne znamena (pro mne :D )
kdyz budu varovan, ze se mam pridat... abych se vesel do poctu, .. tak se tohoto pocinu rad zucastnim :D
Nazdar,

co takhle pro zacatek navstivit hromadne kavarnu Maluj (http://www.kavarna-maluj.cz/)? Tam se sice keramika netvori, ale po nakupu strepu si ji muzete pomalovat a nechat vypalit.

Pridal by se nekdo na vytvareni originalnich vanocnich darku?

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby