Tak jsem byl dneska v kině a pak si sednout na pár hodin do restaurace. Nic neobvyklého, dalo by se říct, kdyby mi však před začátkem představení nevolal Marco, k mému pozdnímu příchodu, se slovy: "Kde jsi, čeká tu na tebe 50 lidí" :-) No vypadá to, že si budeme asi muset zvyknout na rodící se sílu PaPu. Po zaplněné třetině Dogs Bollocks v sobotu a polovině kluziště v neděli jsme dnes vyprodali třetinu sálu v kině. Jsem opravdu moc zvědav, jak to bude za dva měsíce :-)

A k samotné akci? Kino potkávání nových lidí úplně nepřeje, neboť se zhasne, začne film a je po komunikaci. Nicméně velmi dobrá je varianta pokračovat do resturace, kde se potkávací atmosféra může rozjet. To se také většině lidí poštěstilo a bylo to pohodové posezení. O tom, že jsme opět zaplnili celé patro restaurace, o tom asi ani psát nemusím, že? :-)

A jak viděli dnešní kino-akci PaP nováčci nebo někdo ze "seniorů"? :-)

Několik fotek z akce zde http://www.prijdapotkej.cz/photo/albums/kino-chces-me

Zobrazení: 123

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj Karle..to je proste risk kdyz jsou tolik lidi..a vcera jeste k tomu tam byl Superstar teda v kine fakt se nedalo nic rozumet...urcite bude jeste dalsi kino...
marco
Ahoj! Tak včerejší akce se podle mého vydařila. Samotný film mi přišel trochu slabší, ale after party byla skvělá. Opět jsem měl možnost poznat pár nových lidí, na které se budu těšít při další příležitosti. Kinu - Zdar!
Marco, moc se ti tato akce povedla, jako ostatně vždy :-) Díky za ni i za prima povídání. Opět jsem poznala několik nových bezvadných lidí. V tom množství bohužel nelze poznat a zapamatovat si všechny, ale to není cílem. Dalších akcí jsou přece mraky :-)
Kino byla vtipna oddechovka a posezeni prijemne. Sice jsem moc nekorzovala, takze jsem se seznamila jen s casti lidi, ale i tak to byl moc prijemny vecer...
...tak zase nekdy...
Jany
Extra super jako vzdycky! :)
Ahojky, film se mi líbil (i slzičky mi ukáply...) a bylo fajn být zase po dlooooouhé době v kině na něčem jiném než s dětmi na pohádce:))) After party - po počátečních rozpacích - se taky vydařila. Děkuju za nová přátelství a těším se na další.
Další z hezkých večerů. A ta inspirující balónová romantika na konci.... Achchchch .-)
Příjemný zážitek to byl, děkuji. :)
Ahojky, moje první akce v PaP :-) Spokojenost ve všech směrech jak s filmem tak následná after kde jsem poznal pár zajímavých lidiček:-)
Doufám že brzy poznám zbylé PaPaky.....
Myslíš, jen těch zbylých 1.179 PaP lidí, co nebyli ve středu v kině? :-)
přesně tak Martine:-)
A měl by se snad chlubit tebou ?

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby