Tak jsem byl dneska v kině a pak si sednout na pár hodin do restaurace. Nic neobvyklého, dalo by se říct, kdyby mi však před začátkem představení nevolal Marco, k mému pozdnímu příchodu, se slovy: "Kde jsi, čeká tu na tebe 50 lidí" :-) No vypadá to, že si budeme asi muset zvyknout na rodící se sílu PaPu. Po zaplněné třetině Dogs Bollocks v sobotu a polovině kluziště v neděli jsme dnes vyprodali třetinu sálu v kině. Jsem opravdu moc zvědav, jak to bude za dva měsíce :-)

A k samotné akci? Kino potkávání nových lidí úplně nepřeje, neboť se zhasne, začne film a je po komunikaci. Nicméně velmi dobrá je varianta pokračovat do resturace, kde se potkávací atmosféra může rozjet. To se také většině lidí poštěstilo a bylo to pohodové posezení. O tom, že jsme opět zaplnili celé patro restaurace, o tom asi ani psát nemusím, že? :-)

A jak viděli dnešní kino-akci PaP nováčci nebo někdo ze "seniorů"? :-)

Několik fotek z akce zde http://www.prijdapotkej.cz/photo/albums/kino-chces-me

Zobrazení: 123

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ano, mám radost, když jsem na akci a vidím nové tváře, které se baví a smějí a mám taky radost z toho, když mi někteří z nich nadšeně píší, že díky PaP našli někoho, s kým jim je moc fajn. Podařilo se nám za čtyři měsíce udělat z PaP projekt, který přináší radost stovkám lidí a jestli to v tvých očích není úspěch, tak v mých ano a jsem za to rád.
Z každé nové opravdu ne!
Myslím si, že s fajn lidmi jako jsem doposud poznala a jistě ještě z PaP poznám, nezůstane žádná akce bez pochvaly. Díky.
Ahoooj všichni! Moje první akce...film jsem sice neviděla, ale pár z vás ano později v pizzerce...zvláštní pocit vidět 50 úplně nových tváří a jen tak tam nakráčet a říct "ahoj" (přitom jsem rozenej extrovert...:)). Měla jsem pak spoustu rozporuplných pocitů...Najednou bylo zvláštní bavit se s úplně cizími lidmi, se kterými vás zatím nic (tím nic mám na mysli společné zážitky, zájmy, pocity atd.) kromě členství v PaP nespojuje a necítit se přitom osaměle. A to jsem měla přímo kolem sebe fajn lidi! I přes to nějak skrytě tuším, že menší třeba sportovní akce můžou být super, takže se těším třeba na badminton, plavání...mějte se zatím krásně a díky za včerejšek! B.
LOL, presne!... takoveho a pro me, prosim, i s tou vodou z kohoutku! :D

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby