Je tu někdo kdo by šel bruslit, na kolo nebo na pěší výlet? Na brusle a kolo chodím hlavně k Vltavě - kolem zoo, ale můžeme i jinam :-) výlet bysme naplánovali akčně podle času a počasí. Tak dejte vědět.

Zobrazení: 148

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Bruslovýlet bysme mohli rozhodně naplánovat ;o)
Což o to, já to klidně naplánuju - ale teď s tím počasím je to peklo ... :-( Míst v Praze na kolo nebo brusle je hodně, Modřany jsou taky v pohodě - tak jsem právě myslela, že až nás bude víc, domluvíme se co komu vyhovuje a podle toho vybereme místo. Já bych mohla tuto sobotu odpoledne / večer nebo neděli téměř celý den. Ale nevím, jestli to není moc na rychlo :-)
Ahoj, kolo, brusle i pěší výlet jsou perfektní nápady! :) I já se přidám ráda. A myslím, že není pozdě organizovat něco narychlo, určitě jsou takoví, co právě přemýšlí, co budou dělat o víkendu. Takže myslím, že na tento víkend by se dal klidně ještě zorganizovat třeba ten výlet na bruslích ... třeba na Zbraslav... ale ráda poznám i další trasy pro bruslení... A jestli se tady výlety na bruslích zalíbí, byla bych někdy v budoucnu třeba i pro Fleaming v Německu (www.fleaming-skate.de).
Tuto nedeli rozhodne mame v planu vyrazit na brusle ci kolo, tak to muzu klidne rovnou zapsat jako akci, pokud se toho neujme nekdo jiny? Predpokladam z Podoli na Zbraslav s tim, ze urcime casy a mista setkani a muzem se klidne posbirat cestou.

Co se tyce Flemingu, tak jsem se prave minuly tyden domlouval jeste s dalsimi lidmi a mne by vyhovoval vikend 1.-2.8., ale rikal jsem si, ze tuto akci bych nadhodil dnes v hospudce.
Ahoj Radku a Lucko, tak jo, udělat pokračování minulé sportovní neděle, tentokrát na bruslích, je dobrý nápad, tak jestli to dnes domluvíte, věřím, že se k nám přidají i další!!!!!!
Pokud jde o víkend 1. - 2. 8., to bohužel nemůžu, tak třeba to vyzkoušíte a příště bych se už určitě přidala. (mohla bych spíš o týden dřív nebo později). P.
Ahoj, předběžně jsme si s Radkem říkali, že bychom mohli udělat brusle v neděli odpoledne jako návaznost na minulou nedělní akci a přesně jsme mluvili o tom jet z Modřan na Zbraslav .-) Tak to dnes když tak dnes proberte v hospůdce a já bych vyrazila.
Na brusle nebo kolo bych se taky přidal, ale počasí o víkendu nevypadá zrovna nejlíp :/
já už těm předpovědím moc nevěřím, takže budu doufat, že v neděli odpoledne bude hezky :-)
Ahoj, na bruslích to moc neumím, ale byla bych pro kolo a nebo pěší výlet. Přidá se někdo?
Nic proti kolu enbo bruslím, ale radši bych pěší :))... kolo v Praze nemám a brusle nevedu vůbec :((
Díky moc za odpovědi, určitě bude všechno. Kolo, brusle i pěší výlet. Sledujte prosím sekci Události, jakmile s ostatními organizátory něco domluvíme, objeví se to tam a můžete se přidat. Případně můžete zorganizovat i vlastní akci :-)
Ahoj, během hodiny jdu na kolo k Vltavě na Praze 8 (od mostu Barikádníků, kolem Zoo a dál směr Řež u Prahy). Kdyby se chtěl náhodou někdo přidat :-)

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby