Komunikační workshopy v Praze- Řešení konfliktu, Asertivita, Prezentace..

Ahoj,

tak po úspěšném víkendu komunikačního minima a vyhodnocení jeho výsledků jsem se rozhodli vám nabídnout
a/ Workshopy na témata která vás zajímají(spíše praktické s materiály, testy, zkoušením situací)
    napadají nás témata asertivita, řešení konfliktů...
    Jednalo by se o večery(každé téma dle obsahu např. řešení konfliktů-4-6 x večer např. od 7-10hod. v Praze, ideálně nekde u Dejvické, max pro 10 lidí, vždy např. v úterý, cena..(ještě nevíme) Přihlašovalo by se na celý cyklus, protože to bude vlastně jedno téma jenom rozložené z důvodu našeho pracovního vytížení, tudíž nemožnosti se domluvit na celém dni.

b/ Diskuze - vždy na nějaké téma..např. láska, věrnost, seznámení, ideální partner, ponožky v sandálech:) a pod...moderované diskuze, kde mám připravené různé hříčky, pošťouchnutí, tvrzení..příjemné posezení a nové názory-snad obohacující:)

c/"Skupina" lidí, které zajímá komunikace, ale více než moje "poučky" by je zajímala práce se sebou, pocity, skupinou...dlouhý proces zaměřený spíše psychologicko/terapeuticky. Jednalo by se o setkávání stejné skupiny lidí, nad tématy komunikace, kteří by spolu byli dlouho, tudíž by se více otvírali, témata by se probírali více "do hloubky"

Nabídka vychází z toho, že já se zaměřuji spíše na "teorii a praxi", hry, ale jasně zacílené, nepracuji  tolik s pocity a hlubším prožitkem. Pokud budu kurz více připravovat já, dostanete strukturované materiály, které prostě probereme, vyzkoušíme všechno, co se tématu týká a pod. Danka je terapeut, který vám spíše nabídne vnitřní prožitek. Pokud se během práce "něco" ve skupině stane, spíše to zachytí a klidně vás povede jiným směrem. Proto A je "moje" teorie, B je nepůl, C je Danky prožitek...

Zajímalo by vás to?

S.

Zobrazení: 41

Odpovědět

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby