Tak to bych neřekl, že se z lampionového průvodu od sedmi dostanu domů až před třetí ranní a opět budeme zavírat bar :-) Bylo nás asi 50, naprostá většina vzorně s lampiony a když jsme se drželi na chodníku, byli jsme velmi dlouhý průvod, za kterým se otáčelo hodně přihlížejících.

Akci dávám jedna mínus, ten mínus za to, že finální kavárna náš nápor prostě nezvládla a tak pár jedinců odešlo domů zbytečně dříve. Nicméně, ačkoli pátek třináctého, shořel nám jen Mirkův PaP lampion, což považuji za úspěch :-) Mně se tahle akce líbila a zase jsem poznal hodně nových tváří.

Fotky přidány sem http://www.prijdapotkej.cz/photo/albums/lampionovy-pruvod.
.

Zobrazení: 40

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Akce jednoznačně úspěch, spousta lampiónů a spousta příjemných lidí. Kavárna nás nezvládla, ale takový počet by rozhodil i leckterou profesionální obsluhu. Sice jim to chvíli trvalo, ale poprali se s tím statečně. Navíc lidé se společným problémem ("Ty taky ještě nemáš pití?") k sobě mají blíž a je hned jednodušší začít se o něčem bavit ;-).

Byl to příjemně strávený čas. Díky
Akce byla super. Poznala jsem zase spousty nových lidí. Děkuji za to
Byl to skvělý zážitek,po velmi dlouhé době se zůčastnit lampionového průvodu.Spousta fajn lidí a myslím že nakonec to zvládly i v té restauraci ikdyž to asi musel být pro ně velký nápor.Doufám že to zopakujeme.
Velmi musím pochválit výběr trasy, protože místa, kudy jsme šli bych asi sám nikdy nenavštívil a o některých uličkách ani netušil, že existují.
Ahoj, bylo to super, cesta byla dokonala a v kavarne meli jahodovy koktejl! :)

Petro: :DDDDD, tak tohle me fakt rozesmalo! Doufam, ze na FREE HUGS prijdete oba! :) Hmmm...skoda jen, ze az bude Tomik na zeneni, ja uz budu stara kukurice!

© 2024   Created by Martin (PaP).   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby